Keusik Springs, Sand Springs, OK

×rincian

651 E Charles Page Blvd
Keusik Springs, OKÉ 74063
Meunang Arah →

gambaran

Turun sareng karéta ngurilingan spring. Ogé tempat anu linggih. Éta pas sapanjang jalur sapédah anu diaspal.

Alamat anu paling caket

651 E Charles Halaman Blvd Springs Springs, OKÉ 74063

Pitunjuk ti alamat anu pangdeukeutna

Éta ayana di tukangeun Gudang Narkoba. Anjeun parkir mobil anjeun di ditu sareng aya jalur sapedah anu diaspal anu anjeun jalankeun deui ka arah Tulsa sareng éta ngan ukur alit-alit anu leutik na aya jinis undakan naékna tina rel. Kuring nembe kantos aya dugi ka kuring henteu terang ngeunaan kualitas cai. Gudang Narkoba 651 E Charles Page Blvd Sand Springs, OK 74063 Bawa 412 ka arah Keystone. Turun di Jalan Adams di Sand Springs. Bélok kénca jeung buka handapeun jalan gede. Gudang Narkoba geuwat di kénca. Hurungkeun kana tempat parkir, parkir mobil anjeun sareng pencét jalan satapak anu nuju ka arah Tulsa (ka arah Wétan), éta henteu tiasa langkung ti hiji blok ka cinyusu. Gampang Peasy. Anjeun tiasa ngahubungi cai di kota sareng tingali naon anu dicarioskeun ngeunaan kualitas cai. Bisa langkung mirah ti upami éta diuji upami aranjeunna parantos ngagaduhan hasil anu disukurna. Ngan ukur ditebak.

Inpo kakawasaan

  • Bayaran: Euweuh
  • Aksés: masarakat
  • Aliran: Henteu dipikanyaho
  • TDS: N / A
  • Candi: N / A
  • pH: N / A

Jam Spring dibuka:

24 / 7 / 365

GPS: N / A

Link Peta: Peta Springs Peta

Dikintunkeun ku: Sassafras

+Info Pangpandarna

Dihaturkeun: November 21, 2010

Kategori: Amérika Kalér, Oklahoma, Amérika Sarikat

+koméntar
  1. Jason nyebutkeun:

    Abdi heran aya cai anu masih muncul tina taneuh di daérah anu langkung arupa jalanan ... sigana masih langkung saé tibatan cai rattap.

  2. Abigail Awen Rowan nyebutkeun:

    Cai mancur diuji pisan positip pikeun klorin. Sigana cai hungkul waé. Sareng kuring moal nyarankeun bakal kameunangan mana waé ti cinyusu nyata. Fracking pikeun gas alam parantos ngeusi Oklahoma sareng bahan kimia anu jahat.

    • David nyebutkeun:

      Sands Springs henteu aya waé dimana waé pangeboran aktif sareng kagiatan narekahan hidrolik. Pikeun ngegegkeun yén cai tanah sadayana nagara 'ngeusi bahan kimia anu jahat' henteu tanggung jawab sareng nunjukkeun teu jahil tina masalah éta.

  3. Becky Doyle nyebutkeun:

    Kuring nyarios sareng jalma di jabatan cai wand Springs sareng ngawartoskeun anjeunna henteu mikir yén nginum cai cinyusu ieu bakal disarankan. Anjeunna terang henteu aya uji anyar, kumaha ogé.

Leave a Reply

+Peringkat Campuran
Henteu Kénging Ratings Dihantarna…
Saur Cibitung

Tinjauan gancang ngeunaan kunjungan anjeun ka cinyusu ieu. Ngan ukur ngalebetkeun upami anjeun parantos kunjungan sacara fisik

+Hasil Uji Cai
Henteu, Uji Cai
Lebetkeun Uji Cai
Unggah Hasil Uji Cai PDF
Serelek PDF didieu atanapi klik kanggo diunggah Milih File
Ukuran unggulan maksimal: 6.29MB
+ Galeri Gambar Panganggo
Henteu aya poto anu dibagi ...
Unggah Poto Anyar

Unggah Poto Anyar

Kirim gambar anjeun ngagaduhan ka Spring ieu pikeun dibagikeun sareng komunitas ..

gambar pépéling
Serelek gambar di dieu atanapi klik pikeun milih Pilih Poto
Ukuran unggulan maksimal: 4.2MB

Hoyong berita sareng apdet? Lebetkeun e-mail anjeun pikeun ngiringan komunitas para pendaki cai kami anu maju!

Daptar kéngingkeun kiridit kanggo nyumbangkeun cinyusu anjeun, poto, rating, koméntar, uji cai, sareng anu sanés. Urang ngembangkeun situs ieu kalayan fitur anyar pikeun ngabantosan ngahiji sareng komunitas global.

Hoyong berita sareng apdet? Lebetkeun e-mail anjeun pikeun ngiringan komunitas para pendaki cai kami anu maju!

Daptar kéngingkeun kiridit kanggo nyumbangkeun cinyusu anjeun, poto, rating, koméntar, uji cai, sareng anu sanés. Urang ngembangkeun situs ieu kalayan fitur anyar pikeun ngabantosan ngahiji sareng komunitas global.