Rush Springs – Jeff Davis Park, Rush Springs, Oklahoma

×rincian

Description:

The Springs is mention in the earliest histories and furnished water for Indians and Settlers. Chisholm Trail Watering Place.

website: http://www.blogoklahoma.us/place.asp?id=557

“I’ve had the spring water tested at the Oklahoma Dept of Health and it contains no bacteria whatsoever. It’s also drunk by all the locals.” – Russell James

Alamat anu paling caket

Jeff Davis Park

Pitunjuk ti alamat anu pangdeukeutna

Junction of U.S. Highway 81B and Highway OK 17 go east, cross railroad track Jeff Davis Park is on the north side of road enter at the first gate, Spring is located straight head on the right side of road at covered pavilon. Rush Springs, OK.

Inpo kakawasaan

  • Bayaran: Euweuh
  • Aksés: masarakat
  • Aliran: Kontinyu
  • TDS: 174
  • Temp: 62.3 ° F
  • pH: 7.1

Jam Spring dibuka:

24 / 7 / 365

GPS:

34.78387N, 97.95060W

Link Peta: Rush Springs Map

Dikintunkeun ku: Russell James

+Info Pangpandarna

Dihaturkeun: April 5, 2011

Kategori: Amérika Kalér, Oklahoma, Amérika Sarikat

+koméntar
  1. Hunterhankins nyebutkeun:

    Does anyone have comments on quality/taste for this spring?

  2. Jay nyebutkeun:

    The water here isn’t good…its freaking GREAT!

  3. Kenny101985 nyebutkeun:

    This is good stuff. Better than most bottled water. Cold too

  4. Jenny nyebutkeun:

    I drank this water as a child and have started hauling water for my family from it again. Once you have had this water, no other water tastes quite right. Even my nine year old said, “Mommy, I used to not like to drink water but this water tastes GOOD!”

  5. Jamie nyebutkeun:

    How close is this place to Enid? Anyone have easy directions to find it? =\

    Atuh !!

  6. Jenny nyebutkeun:

    Jamie, the spring is a little over 2 hours from Enid. Take Hwy. 81 to Rush Springs and then go east at the flashing light on Hwy. 17/Blakely Ave. Continue on Blakely through town and over the railroad tracks. Jeff Davis Park will be on the north side of the road. The lane through the park goes directly by the spring.

  7. Nic Myrick nyebutkeun:

    HI! I am wanting to contribute a few photos of a spring that is already listed, but has no photos yet. The spring is called Rush Springs in Rush Springs, OK. Please let me know how I can add these to the listing.

    Hatur nuhun!

    -Nic Myrcik

  8. Adam Szczechowicz nyebutkeun:

    Correct website with the information for the spring:

    http://blogoklahoma.us/place.aspx?id=557

  9. Jen nyebutkeun:

    How far is this from Weatherford? How long does it keep in glass containers?

Leave a Reply

+Peringkat Campuran

Naon anu disangka batur ngeunaan spring ieu:
aliran: 5 / 5
diakses: 5 / 5
Quality: 5 / 5
kabersihan: 4 / 5
Rarasaan: 5 / 5
koméntar:


Saur Cibitung

Tinjauan gancang ngeunaan kunjungan anjeun ka cinyusu ieu. Ngan ukur ngalebetkeun upami anjeun parantos kunjungan sacara fisik

+Hasil Uji Cai
Henteu, Uji Cai
Lebetkeun Uji Cai
Unggah Hasil Uji Cai PDF
Serelek PDF didieu atanapi klik kanggo diunggah Milih File
Ukuran unggulan maksimal: 6.29MB
+ Galeri Gambar Panganggo
Henteu aya poto anu dibagi ...
Unggah Poto Anyar

Unggah Poto Anyar

Kirim gambar anjeun ngagaduhan ka Spring ieu pikeun dibagikeun sareng komunitas ..

gambar pépéling
Serelek gambar di dieu atanapi klik pikeun milih Pilih Poto
Ukuran unggulan maksimal: 4.2MB

Hoyong berita sareng apdet? Lebetkeun e-mail anjeun pikeun ngiringan komunitas para pendaki cai kami anu maju!

Daptar kéngingkeun kiridit kanggo nyumbangkeun cinyusu anjeun, poto, rating, koméntar, uji cai, sareng anu sanés. Urang ngembangkeun situs ieu kalayan fitur anyar pikeun ngabantosan ngahiji sareng komunitas global.

Hoyong berita sareng apdet? Lebetkeun e-mail anjeun pikeun ngiringan komunitas para pendaki cai kami anu maju!

Daptar kéngingkeun kiridit kanggo nyumbangkeun cinyusu anjeun, poto, rating, koméntar, uji cai, sareng anu sanés. Urang ngembangkeun situs ieu kalayan fitur anyar pikeun ngabantosan ngahiji sareng komunitas global.