Lisle Spring

×rincian

9125 - 9231 NY-79
Lisle, NY 13797
Meunang Arah →

Cinyusu Lisle perenahna di Rute 79 di Lisle, NY. Ieu meuntas jalan tina lapangan maénbal Lisle sareng ~ 1000ft kuloneun Departemen Seuneu Lisle. Praséktur cinyusu nyaéta pipa PVC bifurcated anu ngumpulkeun cai tina cinyusu anu berpusat gravitasi nembalan jalan tina jalan. Aya daérah tarikan anu cukup gedé pikeun nampung sababaraha kendaraan sakaligus.

+Info Pangpandarna

Dihaturkeun: August 11, 2019

Kategori: New York

+koméntar

Leave a Reply

+Peringkat Campuran
Henteu Kénging Ratings Dihantarna…
Saur Cibitung

Tinjauan gancang ngeunaan kunjungan anjeun ka cinyusu ieu. Ngan ukur ngalebetkeun upami anjeun parantos kunjungan sacara fisik

+Hasil Uji Cai
Henteu, Uji Cai
Lebetkeun Uji Cai
Unggah Hasil Uji Cai PDF
Ukuran unggulan maksimal: 6.29MB
+ Galeri Gambar Panganggo
Henteu aya poto anu dibagi ...
Unggah Poto Anyar

Unggah Poto Anyar

Kirim gambar anjeun ngagaduhan ka Spring ieu pikeun dibagikeun sareng komunitas ..

gambar pépéling
Ukuran unggulan maksimal: 4.2MB

Hoyong berita sareng apdet? Lebetkeun e-mail anjeun pikeun ngiringan komunitas para pendaki cai kami anu maju!

Daptar kéngingkeun kiridit kanggo nyumbangkeun cinyusu anjeun, poto, rating, koméntar, uji cai, sareng anu sanés. Urang ngembangkeun situs ieu kalayan fitur anyar pikeun ngabantosan ngahiji sareng komunitas global.

Hoyong berita sareng apdet? Lebetkeun e-mail anjeun pikeun ngiringan komunitas para pendaki cai kami anu maju!

Daptar kéngingkeun kiridit kanggo nyumbangkeun cinyusu anjeun, poto, rating, koméntar, uji cai, sareng anu sanés. Urang ngembangkeun situs ieu kalayan fitur anyar pikeun ngabantosan ngahiji sareng komunitas global.