Alus Cai, Enumclaw, WA 98022

×rincian

Hwy 410
Sunat, WA 98022
Meunang Arah →

Musim jalan sisi dina Hwy 410 antara Greenwater sareng Enumclaw, dina jalur ka Crystal Mountain Ski Resort, Chinook Pass sareng Mt. Taman Nasional Rainier.

Cukup meuntas tina milepost 34 - upami angkat ka Greenwater ti Enumclaw, éta di kénca anjeun langsung meuntas tina mil spidol 34.

+galeri
+Info Pangpandarna
+koméntar
  1. Eileen Gale nyebutkeun:

    Kumaha anjeun terang dimana persisna? Abdi biasa di Buckley, sareng ogé cicing di Enumclaw sakedik, tapi moal pernah nguping ieu? Dupi anjeun tiasa masihan abdi langkung rinci ngeunaan tempat pikeun angkat? Hatur nuhun pisan! Eileen Gale

  2. Sara nyebutkeun:

    Camat ti Enumclaw dina Hwy 410, nuju ka Greenwater / Chinook Pass. Nengetan mil spidol. Sababaraha mil sateuacan Greenwater, anjeun bakal ningali Mile Marker 34 di sisi katuhu anjeun. Langsung meuntas jalan gede ti MM 34 (janten di sisi kénca anjeun), anjeun tiasa ningali parkir kerikil leutik dina taktak. Musim semi anu leres di dinya. Anjeun panginten bakal kedah ngiringan MM 34, kéngingkeun deui anjeun badé angkat ka Enumclaw sareng taman di cinyusu-sisi hwy.

  3. Bill Otto nyebutkeun:

    Dikunjung musim semi ayeuna (Apr 11, 2014) sareng ngeusian gandum palon 5. Bakal nguji kualitas dina akhir minggu ieu. Kasampak hébat.

    Gampang dipendakan sakumaha arahna - langsung meuntas ti milepost 34 dina Hwy 410 angkat ka Greenwater.

  4. Harun nyebutkeun:

    Catet yén pedaran téks musim semi ieu akurat - langsung langsung ka HWY 410 tina mil spidol 34. Nanging, lokasi anu dipidangkeun dina peta éta salah - éta nunjukkeun jarak sababaraha mil anu langkung caket sareng Greenwater sareng di sisi salah jalan. Ngan milarian mililya Marker 34. Aya rohangan pikeun narik jalan pas di cinyusu, sareng kamar pikeun sababaraha mobil. Cai pasti Bageur!

  5. Kierstyn nyebutkeun:

    Halo sadayana! Minggu ieu bakal janten pangheulana kuring meunang cai cinyusu, kuring terang jalanna leuwih hadé pikeun kuring sareng kulawarga kuring. Kuring ngan ukur pastikeun pikeun mastikeun Akang ka cinyusu anu hadé tur bakal resep input saha waé

  6. Michael nyebutkeun:

    Kuring parantos nyandak cai tina cinyusu ieu, ngeusi wadah galon 5, sareng nginum éta tanpa prosés panyucian sanés. Rasa hébat sareng henteu aya pangaruhna pisan. Anu badé angkat dinten ayeuna pikeun nyandak deui. Siga parantos nyarios, dina milepost 34, di sisi katuhu upami tumuju Enumclaw / Puyallup / Tacoma. Henteu gampang ditingali atanapi dicirian, kuring nyauran ti heula waktosna, bageur ka handap jalan na. Tempat leutik pikeun ditarik di sisi cinyusu Hwy 410.

  7. Shirley Moore nyebutkeun:

    Wah! Teu aya caket di Spokane WA! Naon waé cara mésér dina wadah henteu beracun?

  8. Jon Leale nyebutkeun:

    Ngan angkat ka cinyusu ieu dinten ayeuna ... Naha aya anu terang yén saleresna leres cinyusu sareng sanés aliran? Oge, naha aya anu nyandak cai sareng mandiri nguji éta? Bill Otto naha anjeun nguji kana cai? Hatur nuhun!

  9. Tip [Lokal] Lokal: Greenwater lokal Stacie Steele nyarios ngeureunkeun sareng ngeusian botol cai anjeun di Good Water Spring di MP 34 di Jalan Raya 410. "Warga Longwater Greenwater Al Parker ngawangun platform sareng sababaraha [...]

    • Tru nyebutkeun:

      Aya seuneu kahuruan caket Crystal Crystal dina usum gugur 2017. Anggota petugas pemadam kebakaran ngagunakeun jumlah seuneu anu ageung - disemprot tina hawa. Kualitas cai taneuh ternyata dampak sareng kamungkinan musim semi ieu parantos dampak ku bahan kimia nalika ngalembereh permukaan cai lebet kana cai taneuh. Éta kedah diuji sareng dipasihkeun ku "jelas sadayana" salaku pacegahan.

  10. RJ nyebutkeun:

    Abdi kedah ujian anu dilakukeun dina Good Spring.
    Tanggal: 07 / 06 / 2017.
    Hasil pikeun: Analisis Baktériologi Cai, métode anu digunakeun: QT.
    3 jumlah coli per 100 mls.
    Hasilna pikeun: laporan bahan kimia anorganik (IOCS),
    Arsénic, 0.001 mg / L 0.01,
    Nitrate-N 1-2 mg / L.

Leave a Reply

+Peringkat Campuran

Naon anu disangka batur ngeunaan spring ieu:
aliran: 3 / 5
diakses: 5 / 5
Quality: 5 / 5
kabersihan: 5 / 5
Rarasaan: 5 / 5
koméntar: / mimiti kéngingkeun cai kanggo kémping di pertengahan 1940 urang


Saur Cibitung

Tinjauan gancang ngeunaan kunjungan anjeun ka cinyusu ieu. Ngan ukur ngalebetkeun upami anjeun parantos kunjungan sacara fisik

+Hasil Uji Cai
Henteu, Uji Cai
Lebetkeun Uji Cai
Unggah Hasil Uji Cai PDF
Serelek PDF didieu atanapi klik kanggo diunggah Milih File
Ukuran unggulan maksimal: 6.29MB
+ Galeri Gambar Panganggo
Henteu aya poto anu dibagi ...
Unggah Poto Anyar

Unggah Poto Anyar

Kirim gambar anjeun ngagaduhan ka Spring ieu pikeun dibagikeun sareng komunitas ..

gambar pépéling
Serelek gambar di dieu atanapi klik pikeun milih Pilih Poto
Ukuran unggulan maksimal: 4.2MB

Hoyong berita sareng apdet? Lebetkeun e-mail anjeun pikeun ngiringan komunitas para pendaki cai kami anu maju!

Daptar kéngingkeun kiridit kanggo nyumbangkeun cinyusu anjeun, poto, rating, koméntar, uji cai, sareng anu sanés. Urang ngembangkeun situs ieu kalayan fitur anyar pikeun ngabantosan ngahiji sareng komunitas global.

Hoyong berita sareng apdet? Lebetkeun e-mail anjeun pikeun ngiringan komunitas para pendaki cai kami anu maju!

Daptar kéngingkeun kiridit kanggo nyumbangkeun cinyusu anjeun, poto, rating, koméntar, uji cai, sareng anu sanés. Urang ngembangkeun situs ieu kalayan fitur anyar pikeun ngabantosan ngahiji sareng komunitas global.