Curtis Creek Spring, Old Fort, NC

×rincian

State Road 1722 anu janten Jalan Layanan Leutik 482 nalika asup ka Taman Nasional Pisgah
Benteng Old, NC 28762
Meunang Arah →

gambaran

Aya batu ageung pameunteu ngeunaan 4-5 mil ti tempat jalan bakal karikil. Aya tarik kaluar dina unggal sisi sareng pipa cinyusu di sisi katuhu. Éta populer sareng warga anu sigana bakal mendakan aya kendi ogé.

Penting! Upami anjeun kéngkér kalér kana FR 482 anjeun bakal aya di Walungan Deungeun Kidul sareng milarian jalan anu teu tiasa dilepaskeun alatan urug. Tukang mundur sareng lebet Kidul ti Blue Ridge Parkway turun FR 482.

Alamat anu paling caket

State Road 1722 anu janten Jalan Layanan Leutik 482 nalika asup ka Taman Nasional Pisgah

Pitunjuk ti alamat anu pangdeukeutna

Ti Wétan dina 1-40 nyandak jalan kaluar Old Fort sareng naék Curtis Creek Road. Ti Kulon nyandak Bleu Ridge Parkway ka FR 482 Kidul

Inpo kakawasaan

  • Bayaran: Gratis. Land Service Taman
  • Aksés: masarakat
  • Aliran: Kontinyu
  • TDS: N / A
  • Candi: N / A
  • pH: N / A

Jam Spring dibuka:

24 / 7 / 365

GPS: N / A

Link Peta: Curtis Creek Peta Peta

Dikintunkeun ku: Alec

+Springs Patali
+Info Pangpandarna
+koméntar
  1. Hoitusmaximus nyebutkeun:

    Ti Jalan Raya 70 éta 5.4 mil. Pit pamungkas 2.7 nyaéta jalan karikil. Cai katingali sareng raos raoseun.

  2. Dianne nyebutkeun:

    Hei..kami usaha mendakan ieu sababaraha minggu ka tukang sareng bingung. Naha anjeun teras-terasan dina 70 ngaliwat Old Fort kana / ka arah Marion? Hubby panginten urang kedah dibélok kénca (anu datang ti asheville) nuturkeun tanda-tanda Hutan Nasional Pisgah (ka arah geyser andrew's).

  3. Collin nyebutkeun:

    Oke janten kuring mung angkat ti dinya sareng mendakan éta saé! Ti Asheville anjeun tiasa nyandak parkir lamping biru kalér dugi ka Taman Nasional Pisgah. Ti dinya 428 Kidul henteu ditandaan dugi ka asup ka dinya. Upami anjeun mendakan anjeun nyetir jalan anu jauh di jalan kotor anu jauh pisan sababaraha tempat kemah sareng jaga di sisi kénca anjeun pvc pipa nempel tina leuweung… ATAWA anjeun tiasa nyandak 70 Kalér ngaliwatan Old Fort sareng bélok kénca kana Campurt Curtis Creek Pandu kirang langkung 7 atanapi 8 mil di jalan sareng cinyusu di sisi katuhu anjeun… Cai katingalna sareng raos raos sapertos mr. maximus nyarios sareng daérah anu indah!

  4. AB nyebutkeun:

    Kuring parantos kémping caket dieu sareng parantos milarian ieu sababaraha kali nalika nyetir ku. Dinten tungtungna kuring mendakan éta, tapi henteu fungsina deui. Éta katingalina siga tangkal anu murag sareng bubu pipa, teras batu gedé

  5. AB nyebutkeun:

    Kuring parantos kémping caket dieu sareng parantos milarian ieu sababaraha kali nalika nyetir ku. Dinten tungtungna kuring mendakan éta, tapi henteu fungsina deui. Éta katingali siga tangkal anu murag dina pipa, teras éta batu gedé teuing nyiksa, sareng salah sahiji anu nyababkeun éta. Aya sapotong pipa anu dipasang di gigir kana bagian anu aya kana témbok batu, sareng bagian anu henteu ngagaduhan spigot, ngan hiji tungtung kabuka anu ngagaduhan batu anu menghalang aksés kana tungtung éta, tapi sanaos éta tiasa diaksés, teu aya anu sumping kaluar.

  6. Ryan nyebutkeun:

    Salaku 3 / 2 / 18 cinyusu ieu masih teu ngahasilkeun

  7. Batang nyebutkeun:

    Naha aya anu terang upami ieu fungsina deui.

Leave a Reply

+Peringkat Campuran
Henteu Kénging Ratings Dihantarna…
Saur Cibitung

Tinjauan gancang ngeunaan kunjungan anjeun ka cinyusu ieu. Ngan ukur ngalebetkeun upami anjeun parantos kunjungan sacara fisik

+Hasil Uji Cai
Henteu, Uji Cai
Lebetkeun Uji Cai
Unggah Hasil Uji Cai PDF
Serelek PDF didieu atanapi klik kanggo diunggah Milih File
Ukuran unggulan maksimal: 6.29MB
+ Galeri Gambar Panganggo
Henteu aya poto anu dibagi ...
Unggah Poto Anyar

Unggah Poto Anyar

Kirim gambar anjeun ngagaduhan ka Spring ieu pikeun dibagikeun sareng komunitas ..

gambar pépéling
Serelek gambar di dieu atanapi klik pikeun milih Pilih Poto
Ukuran unggulan maksimal: 4.2MB

Hoyong berita sareng apdet? Lebetkeun e-mail anjeun pikeun ngiringan komunitas para pendaki cai kami anu maju!

Daptar kéngingkeun kiridit kanggo nyumbangkeun cinyusu anjeun, poto, rating, koméntar, uji cai, sareng anu sanés. Urang ngembangkeun situs ieu kalayan fitur anyar pikeun ngabantosan ngahiji sareng komunitas global.

Hoyong berita sareng apdet? Lebetkeun e-mail anjeun pikeun ngiringan komunitas para pendaki cai kami anu maju!

Daptar kéngingkeun kiridit kanggo nyumbangkeun cinyusu anjeun, poto, rating, koméntar, uji cai, sareng anu sanés. Urang ngembangkeun situs ieu kalayan fitur anyar pikeun ngabantosan ngahiji sareng komunitas global.