Spring Cricket Hill, Hideung Gunung, NC

×rincian

21 Lakey Gap Heights
Gunung Hideung, NC 28711
Meunang Arah →

gambaran

Ngan di luar Gunung Hideung, naek Hwy #9 dina jalan ka Tasik Bangku.

Alamat anu paling caket

21 Lakey Gap Heights

Pitunjuk ti alamat anu pangdeukeutna

Musim semi nyaéta 2.5 milah gunung ti mana Hwy #9 bersimpang Blue Ridge Road. katuhu di luar Gunung Hideung. Tuturkeun Hwy #9 dugi ka ningali sababaraha kotak surat kalayan nami Cricket Hill handapeun aranjeunna sareng tanda jalan pikeun Lakey Gap Heights. Musim semi hungkul aya tukangeun kotak surat di katuhu naék gunung. Aya kamar kanggo ditarik sareng di taman.

Inpo kakawasaan

  • Bayaran: Teu Bayar
  • Aksés: masarakat
  • Aliran: Kontinyu
  • TDS: 6-13
  • Candi: N / A
  • pH: N / A

Jam Spring dibuka:

24 / 7 / 365

GPS: N / A

Link Peta: Peta Musim Cricket Hill

Dikintunkeun ku: Shawn

+galeri
+Springs Patali
+Info Pangpandarna
+koméntar
  1. Stellaria nyebutkeun:

    Kuring ngadatangan cinyusu ieu ayeuna sareng éta saé. TDS éta leres pisan, antara 12-13, sareng cai raos raoseun.

  2. Joe nyebutkeun:

    Naon tanda peringatan tentang?

  3. Malar nyebutkeun:

    Anjog ka dieu Juni 21, 2010, saprak kami ngadatangan kulawarga di Swannanoa. Ngecutan cai anu luar biasa; dianggo meter TDS kuring sareng TDS diukur 6.0 ... wah! Miharep urang tiasa mendakan cinyusu di TX caket ka bumi kami.

  4. Ryan nyebutkeun:

    kagungan waktos susah pikeun mendakan éta, henteu ningali tanda atanapi cinyusu di tukangeun kotak surat - tempat anu bahaya pikeun nongkrong di luhur bukit kusabab patalimarga dugi ka abdi ditinggalkeun.

  5. Brianna nyebutkeun:

    Halo! nembé didieu ayeuna, sareng cai raos raos- pisan. Kuring henteu gaduh mérek TDS dina kuring, tapi sigana siga cinyusu anu hébat. Upami kuring merancang ngagunakeun spring ieu langkung seueur di hareup, kuring bakal kéngingkeun cai anu dites.

  6. Olivia nyebutkeun:

    cai ieu tiis pisan sareng ngagaduhan aliran anu kuat tapi kuring henteu resep kana rasa dibandingkeun cinyusu anu kuring parantos dilongok. éta harsher, langkung ironi (kuring nyangka éta naon éta) secukupnya sareng kuring langkung resep cai anu langkung amis.

  7. Jeremy M nyebutkeun:

    Langkung sakedik deui ... musim semi kirang langkung 15-20 jarak gunung ti kotak surat, sapanjang jalan. Aya jalan anu peuntas jalan tina kotak surat kalayan rohangan anu parkir… ti dinya, turutan Ceuli anjeun, nyaring!
    Éta ngalir tiris sareng kuat. Raos alus! TDS dinten ayeuna nyaéta nomer untung 11. =)

  8. Lauren Amerson nyebutkeun:

    Kuring nembé sumping musim semi ieu! Jinis. TDS éta 8 sareng éta saé sareng tiis. Éta kéngingkeun tina pipa na gampang pisan mendakan.
    Arah asli nyebutkeun yén éta leres tukangeun kotak surat. Musim semi kasebut leres perkawis 100 ft langkung lebet kotak surat upami anjeun nuju timur. Teu aya ogé tanda pikeun Cricket Hill handapeun kotak surat anu disebatkeun dina arah anu asli.
    Kuring nyarankeun pisan cai yummy ieu.

  9. SMA nyebutkeun:

    Upami anjeun teu milarian heula, punten kéngingkeun U sareng kéngingkeun alamat anu caket pisan. Ieu sababaraha cai halus anu kuat!

  10. Brandon nyebutkeun:

    kakara diuji cai ieu sareng ngagaduhan maca TDS tina 10! ieu legit cai!

  11. Parker nyebutkeun:

    Kuring hoyong bagikeun sababaraha deui spésipikasi kusabab kuring sesah milari tempat ieu. Alesanna sabab munggah gunung di jalan raya 9, aya 3 béda-béda jalan Lakey Gap, sareng anjeun kedah ngaliwat sadaya 3, anu kadua sareng katilu sami dina belah katuhu. Anjeun bakal bade angkat sareng sababaraha switchbacks sareng cinyusu langsung di sisi jalan di sisi katuhu. Pipa anu nembé cai anu écés, nikmat, anjeun moal tiasa sono waé. Anjeun tiasa parkir langsung di cinyusu, pareum sisi jalan. Aya parkir tambahan langkung saénggal jalan di sisi kénca sanés aya batur aya anu ngumpulkeun cai. Nuju hébat anu masihan panawaran ka gunung teras nampi cai énergi tinggi ieu! Punten hormat tina rohangan 😀

  12. Nick nyebutkeun:

    Aya gapura tempat anu nyegah kuring ka cinyusu. Sareng sesah péngkolan. Ku teu sangka éta diaksés masarakat awam deui.

  13. Dianne nyebutkeun:

    Ngan nembé aya awal minggu. Urang sanés ngan hiji-hiji. Cai luar biasa !! Gampang dipendakan, gampang diakses. Henteu aya gapura ... pikir Nick angkat ka jauh atanapi henteu ka tempat anu leres.
    Hormat ka daérah ieu ... ieu mangrupikeun hadiah anu leres anu kami kéngingkeun aksés. 🙂

  14. Vanessa nyebutkeun:

    Kuring terangkeun naha aya anu tiasa netelakeun pikeun kuring. Kuring nyetél rt 9 dua kali sareng teu tiasa mendakan Springs. Kéngingkeun gapura ogé nalika nuturkeun nepi ka tempat kuring kéngingkeun cinyusu. Kuring mendakan tabung bodas anu panjang di luar jalan tapi tapi dina pangaruh yén kuring bakal ngumpulkeun ti cinyusu sorangan. Sakur pitulung pasti dihargaan !! =) Hatur nuhun!

  15. GP nyebutkeun:

    Musim semi hebat, karesep abdi dugi ka seueur diusahakeun. Tiis, gancang, sareng raos hébat.

  16. Tanya nyebutkeun:

    Naha aya anu nguji cai ieu pikeun nanaon salian ti TDS? Salaku conto, E. coli?
    Kuring nginum cai ieu salami langkung 10 taun ayeuna sareng parantos nganuhunkeun pisan. Abdi bogoh rasa sareng vitalitas. Sanajan kitu, saatos hujan anu beurat pisan dina bulan Juli kamari, kuring ngagaduhan sababaraha prihatin. Abdi parantos ngambek peujit saatos nginum éta (batur ogé ngagaduhan), anu matak matak heran ngeunaan kontaminasi mikroba. Abdi lirén nginum deui kanggo sababaraha bulan kapungkur kanggo alesan ieu. Kuring terang aya tempat di AVL pikeun nguji éta (ETS), tapi kuring henteu ngagaduhan tambahan $ pikeun ngalakukeunana? Kuring resep kabetot uninga naha jalma anu ngagaduhan atanapi sanggup.

  17. Tanya nyebutkeun:

    Langkung khusus, anu aya anu nguji baktéri koliform, nitrat, atanapi sulfat?

  18. Laura nyebutkeun:

    Kuring kantos ngempelkeun cai di saprak usum panas kamari. Salawasna sampurna. Kamari kamari, ngenalkeun babaturan ka cinyusu. Gampang pikeun mendakan upami anjeun pareum hwy 40, sirahna ka wétan dina 9 kirang langkung 3 mil, milarian tabung bodas di katuhu anjeun. Entong mareuman hwy 9, teu malire sadayana tanda nyarios Lakey Gap, henteu aya tanda anu caket kotak surat.
    Kuring miharep kuring terang tingkat pH sakumaha anu penting pikeun kaséhatan séhat. Naon waé pH, éta beresih, cai anu enak!
    Sukur!

  19. Pete nyebutkeun:

    Nganggo péstim Hanna pH anu nembé dikalibrasi, kuring nempatkeun pH dina 5.3.

  20. Pete nyebutkeun:

    1 / 2 dibungkus tspn baking soda diangkat kana 7.2

  21. Anna nyebutkeun:

    Cai Ieu epik! kami nginum eta ampir sacara ekslusif pikeun 6mo ayeuna. Sering urang ngajalankeun ka peminum cai liar anu lain perdagangan rieshi dipanén seger.

  22. Dane H nyebutkeun:

    Ngatur nuhun parantos mendakan cinyusu ieu, tapi kuring yakin bahaya pikeun terus meakeun cai ieu tanpa kandungan cai diukur sacara lengkep. TDS henteu cekap nyalira. Boga saha waé anu aya di ditu diuji. Urang kedah ngalakukeun ieu sareng masangkeun hasil!

    • Marie O nyebutkeun:

      Kami ogé mendakan cinyusu ieu sakitar sasih kapengker, dikubur mimitina kumargi kuring henteu yakin kana rereged. Ménta kit uji cai dina Amazon… pH mangrupikeun 7.5 bébas tina iteuk racun héndik HEBT pikeun timah salah. Tes anu paling henteu kaduga ... baktéri bawana JELAS 48 jam…. janten négatip kedah ungu…. hiji ieu HIDUR ungu… kit nyarios upami cai konéng, aya kasempetan anu luhur kacemar baktéri…. kami nyaéta beige mendung anu alus. Pikeun gaduh tes REAL tes éta…. biaya anu $ 180. Janten kusabab hasil uji kuring nunjukkeun…. éta sanés ungu, abdi tetep ngajauhan éta. Siga sapertos…. asupkeun kana résiko nyalira.

  23. Alicia nyebutkeun:

    Hai Marie O-

    Upami kulub anjeun mah henteu anu ngurus baktéri? Dupi aya anu sanés nguji éta? panasaran upami cai bageur ???

  24. Vanessa nyebutkeun:

    Hai sadayana,
    Kuring pamikiran dina netepkeun halaman "dana kuring" pikeun spring ieu diuji dina laboratorium pikeun kimia pareum sareng baktéri sanés anu sanésna nyetél. Naha aya waé anu museurkeun ieu?

    • Brynda Bechtold nyebutkeun:

      Kuring nguping aya batur nyarios yén anjeunna nguji cai 3 yrs ago sareng éta HEBAT di glyphosate..Roundup! Kudu nganggo sacara éksklusif pikeun taun..ngéng séng uji tingkat anu rendah sanajan kuring tuang seueur siki / kacang, tapi blok mineral. Dokter satuju, tapi henteu nguji Nyobian milarian uji anu hargana pikeun tingkat getih kuring tina glikosat sareng cai ieu. Kuring masih ngombe! sakumaha kuring condong yakin éta hadé pikeun sababaraha alesan anéh. Nyobaan nyandak langkung seueur info ti jalma éta ogé.

  25. jamu nyebutkeun:

    Urang ngalih ka Black Mountain dina bulan Juli sareng nyebatkeun cinyusu ieu sacara teratur nalika nyetir ka sareng ti tempat kami. Urang parantos mutuskeun pikeun nyobian cai saatos ningali seueur jalma anu botol éta. Rasa jelas punjul ka cai sumur urang. Kami parantos naros sakitar sareng teu aya anu terang saha waé anu ngalaman kasawat panyawat cai semi.

    • Dianne nyebutkeun:

      Urang ampir sataun nginum cai ieu. Kungsi gaduh épék gering. Padahal, nalika urang angkat ka réstoran sareng nginum cai, kami tiasa ngartos bédana sareng éta nalika kuring ngarasa gering.
      Kungsi tukang gentenan nyetir anu baheula sakali hirup di gunung. Sapuk yén cai éta kagum sareng anu diuji nembé sareng kapanggih beresih.

  26. Autumn nyebutkeun:

    Parantos aya ayeuna. Tempatna aya kira-kira dua puluh suku di sisi katuhu saatos Anjeun ngalewatan Lakey Gap Heights Street. Musim semi ngalir pisan gancang sareng tiis pisan !! Patepung hiji jalma anu kantos ka ditu di sababaraha taun ayeuna sareng anjeunna nyarios yén anjeunna henteu kantos ngalaman masalah anu nginum. Aya pakan dina pipa sareng kuring ngabersihkeun nganggo anduk kertas sateuacan botol 4 dua liter coke botol kuring. Kuring bade ningali kumaha kuring nginum cai ieu sateuacan mésér mesin dispenser cai. Cai cinyusu jelas pisan sareng raos pisan langkung saé tibatan cai botol ieu.

  27. jack nyebutkeun:

    Cai bener-bener sae, tapi éta aman dipinum ??? Punten aya anu ngawartosan

  28. Daniel nyebutkeun:

    Gampang pinanggih ku tarik anu saé langsung di sapanjang jalan. Sok sibuk.

  29. Aom nyebutkeun:

    Kuring nyarios sareng anu gaduh bumi anu kagungan perumahan spring. Anjeunna nyarankeun cai anu diuji. Cai anu ngalir kaluar pipa asalna tina tilu tanghi anu terakhir. Janten cai ieu henteu langsung ti sumberna. Anjeunna ngingetkeun kuring yen aranjeunna parantos narik sato maot ti tanki sateuacan. Cai caina raoseun. Tapi, sakumaha biasana, nginum dina résiko nyalira

  30. Carolyn nyebutkeun:

    Dina Méi 2016, kuring nguji cai ieu pikeun kieu: Baktéri, Lead, Péstisida, Nitrate, Nitrite, pH, Hardness, and Chlorine.

    Ieu hasil:
    Bakteri: négatip
    Kalungguhan: négatip
    Péstisida: négatip
    Nitrit / Nitrite: 0
    pH: 6.5
    Teu karasa: 0
    Klorin: 0

    Abdi nganggo Kit Tilu Cai Nginum Téh Mimiti sareng ngiringan petunjuk anu bener. Jelas hal robih, janten tés masa depan wijaksana, tapi hasil uji ieu ngagampangkeun akal kuring. Miharep éta mantuan y'all!

    • Lisa nyebutkeun:

      Hai Caolyn,
      Kuring ngan ukur ningali tulisan anjeun sareng anu masih panasaran naha anjeun masih nginum cai ieu atanapi parantos diuji deui.
      Hatur nuhun kiriman.
      Lisa

  31. DKline nyebutkeun:

    Hatur nuhun anu saé Carolyn pikeun hasil Tés!

  32. témbal nyebutkeun:

    Kuring ngeusi galon 10 sareng ayeuna dina galon #6 henteu aya masalah. Akang iman…

  33. Lindsay Filipe nyebutkeun:

    hei komunitas, sim kuring janten mahasiswa lokal di kampus wéb warren, tina swannanoa. Salaku mahasiswa élmuwan, urang diperyogikeun pikeun ngalakukeun panyelidikan anu jero. Pikeun panalungtikan kuring, kuring bakal nguji kualitas cai cinyusu di usum baseuh sareng garing tina 2017 nempo logam, baktéri, péstisida, pH, sareng sajabana (acan parantos diputus). Panaliti kuring bakal ngirim tulisan di dieu nalika parantos lengkep, tetep katala, sareng tempat sanés pikeun sadayana anu dipikaresep. Upami anjeun gaduh patalékan atanapi prihatin anjeun badé dipertimbangkeun dina riset, kirimkeun pesen ka lfilipe.s16@warren-wilson.edu
    katentreman ~

    • Jose Bello nyebutkeun:

      Sampurasun, nami kuring Jose Bello, abdi penduduk di Gunung Hideung. abdi mimiti nginum cai ieu sababaraha bulan kapengker. abdi resep cai sareng di bumi urang sadayana meakeun éta unggal dinten. Sajauh ieu kami teu ngagaduhan réaksi négatip pikeun eta. Dinten ieu ngajalankeun dua budak, dina situs éta, anu nyarios yén kuring parantos diingetkeun ngeunaan cai anu kacemar ku E.Coli, sareng naroskeun, upami kuring terang naon waé ngeunaan éta. Naha anjeun nyebarkeun hasil uji anjeun? hatur nuhun.

    • Katherine nyebutkeun:

      Abdi angkat ka daérah sareng panasaran oge uninga kana hasilna, dumasar kana koméntar di handap ieu ... nyaéta cai ieu tiasa?

    • Casey nyebutkeun:

      Sakur detailna acan?

    • NAncy nyebutkeun:

      Kumaha cai cai sasih ieu?

    • Mandi nyebutkeun:

      Ningali maju pikeun pamanggihan anjeun! Hatur nuhun.

    • Alicia nyebutkeun:

      Hai, kuring heran naon anu anjeun mendakan tina hasil uji anjeun dugi ka ayeuna? Hatur nuhun ~

    • AO nyebutkeun:

      Halo Lindsay, naha anjeun tiasa nguji cai ieu?

    • KB nyebutkeun:

      Naha aya anu nguji cai ieu nembé? Abdi rada panasaran- sabab kuring ngan indit sareng dieusi sababaraha dinten katukang, parantos nginum waé tapi hoyong mastikeun pikeun anu diperyogikeun. Hatur nuhun!

  34. Beatrix nyebutkeun:

    Cai dikumpulkeun kamari, raoseun saé!
    Hiji mama biruang sareng dua batu meuntas langsung di hareupeun kami di jalan caket pisan cinyusu, maka janten tanda saé. Sareng kuring kéngingkeun anjeun tiasa ngaraos ningali ngasuh sakitar.
    Saurang jalmi anu nyarios ogé anjeunna parantos nginum cai sareng anjeunna karasaeun éta bersih pisan sareng saé.

    • Adalene nyebutkeun:

      Kuring nembé ngalakukeun ujian di cai cinyusu anu badé kaluar tina sumur. Karasa 0, Chlorine 0.3, Alkalinity 40, Nitrate 0, Nitrite 0, Tambaga 0.6, Beusi 0.1. Negatif kana Diterangkeun, Negatif kana Péstisida, tapi Positif dina Baktéri Coliform.

  35. NJ nyebutkeun:

    Dupi aya anu ngalaksanakeun uji coba tina cai bukit jangkrik anyar? Naha aya anu dianggap rereged anu disalurkeun tina pipa PVC téa? Naha aya anu terang kumaha pipa anu parantos aya tempo tangkal éta parantos aya di sawaréh? Hatur nuhun pikeun ngirimkeun inpormasi sateuacan masarakat ngémutan cai anu garing, cai sadina sadinten! Éta mangrupakeun mendakan anu luar biasa! Tapi sing saé salamet!

  36. tanda nyebutkeun:

    Kuring mimiti ngumpulkeun sareng nginum cai tina cinyusu ieu di Oktober 2018. Sababaraha ratus ratus galon éta ngajadikeun kuring gering pisan ku disentri dina bulan Pebruari tina 2019. Janten, hurung hurung. Kuring nginum pisan tina barang ieu tanpa nanaon pikeun pangaruh négatip tapi nalika éta kuring damel gering éta saé parah na mah moal tiasa risiko deui. Milarian kana pilihan pikeun nyaring cai baktéri ku kuring mikaresep ideu nginum fluorida dina cai keran.

Leave a Reply

+Peringkat Campuran
Henteu Kénging Ratings Dihantarna…
Saur Cibitung

Tinjauan gancang ngeunaan kunjungan anjeun ka cinyusu ieu. Ngan ukur ngalebetkeun upami anjeun parantos kunjungan sacara fisik

+Hasil Uji Cai
Henteu, Uji Cai
Lebetkeun Uji Cai
Unggah Hasil Uji Cai PDF
Serelek PDF didieu atanapi klik kanggo diunggah Milih File
Ukuran unggulan maksimal: 6.29MB
+ Galeri Gambar Panganggo
Henteu aya poto anu dibagi ...
Unggah Poto Anyar

Unggah Poto Anyar

Kirim gambar anjeun ngagaduhan ka Spring ieu pikeun dibagikeun sareng komunitas ..

gambar pépéling
Serelek gambar di dieu atanapi klik pikeun milih Pilih Poto
Ukuran unggulan maksimal: 4.2MB

Hoyong berita sareng apdet? Lebetkeun e-mail anjeun pikeun ngiringan komunitas para pendaki cai kami anu maju!

Daptar kéngingkeun kiridit kanggo nyumbangkeun cinyusu anjeun, poto, rating, koméntar, uji cai, sareng anu sanés. Urang ngembangkeun situs ieu kalayan fitur anyar pikeun ngabantosan ngahiji sareng komunitas global.

Hoyong berita sareng apdet? Lebetkeun e-mail anjeun pikeun ngiringan komunitas para pendaki cai kami anu maju!

Daptar kéngingkeun kiridit kanggo nyumbangkeun cinyusu anjeun, poto, rating, koméntar, uji cai, sareng anu sanés. Urang ngembangkeun situs ieu kalayan fitur anyar pikeun ngabantosan ngahiji sareng komunitas global.