Sedam Springhouse, Cincinnati, Ohio 45238

×Detaje

Delhi Pike afër kryqëzimit me Mayhew Avenue
Cincinnati, Ohio 45238
Merrni Drejtimet →

Struktura ka qenë duke ruajtur depërtueshëm dhe bimë lotuese dhe
njerëz për më shumë se dy shekuj. Kjo ndërtesë historike mendohet të jetë
janë ndërtuar në 1790; dikur ishte në pronësi të kolonelit Cornelius Sedam
dhe u ndërtua mbi një burim që shpërndan një rrjedhë uji jashtë
kodër.

+Galeria
+Informacione për postimin e pranverës
+Comments
 1. Timmy Tzeiranakis thotë:

  Kjo pranverë është JO E MIR. Ka një shenjë në të, e cila thotë qartë, "NUK KON KENI UJ". E provova gjithsesi, dhe gjithashtu është jashtëzakonisht i kthjellët.

 2. sharon thotë:

  ata thonë se uji nuk është i sigurt për të pirë këtu. kam kontaktuar me zyrën e shëndetit të qarkut të Hamiltonit. te pyesesh.

 3. Jake thotë:

  për çfarëdo arsye kjo pranverë është e mbyllur, ju mund të shikoni, por nuk mund të merret me marrëveshje kinda touch çdo këshillë do të vlerësohej shumë

 4. Vanessa thotë:

  Dikush merr ujë nga këtu?

 5. Yll thotë:

  Unë thjesht i thirra ata, është E DREJTA poshtë rrugës nga unë dhe nuk e dija kurrë! Shtë në një park dhe për fat të keq më thanë që VITET më parë, për shkak të zhvillimit në zonë, uji i burimit dhe burimet e tjera "të tjera" u përzien së bashku dhe tani është i ndotur dhe askush nuk lejohet të pijë prej tij !! Afarë humbje !!!

Lini një Përgjigju

+Vlerësimet e pranverës
Ende nuk ka vlerësime të paraqitura ...
Vlerësoni pranverën

Sondazh i shpejtë në lidhje me vizitën tuaj në këtë pranverë. Paraqitni vetëm nëse e keni vizituar fizikisht veten

+Rezultatet e provës së ujit
Ende nuk janë dorëzuar Testet e Ujit ..
Paraqisni Testin e Ujit
Ngarko rezultatet e provës së ujit PDF
Hidhni një PDF këtu ose klikoni për të ngarkuar Zgjidhni File
Madhësia maksimale e ngarkimit: 6.29MB
+ Galeria e Fotografive të Përdoruesve
Asnjë fotografi e ndarë ende…
Ngarko fotot e reja

Ngarko fotot e reja

Dorëzoni fotografitë që keni këtë Pranverë për t'i ndarë me komunitetin ..

Ngarko imazhin
Hidhni imazhet këtu ose klikoni për të zgjedhur Zgjidhni Fotografitë
Madhësia maksimale e ngarkimit: 4.2MB

Dëshironi lajme dhe azhurnime? Vendosni postën tuaj elektronike për t'u bashkuar me komunitetin tonë të lulëzuar të foragjereve të ujit!

Regjistrohu për të marrë kredi për kontributin e burimeve, fotove, vlerësimeve, komenteve, testeve të ujit, etj. Ne jemi duke zgjeruar sitin me karakteristika të reja për të ndihmuar bashkimin e bashkësisë globale.

Dëshironi lajme dhe azhurnime? Vendosni postën tuaj elektronike për t'u bashkuar me komunitetin tonë të lulëzuar të foragjereve të ujit!

Regjistrohu për të marrë kredi për kontributin e burimeve, fotove, vlerësimeve, komenteve, testeve të ujit, etj. Ne jemi duke zgjeruar sitin me karakteristika të reja për të ndihmuar bashkimin e bashkësisë globale.