Rock Springs, WI, 53961

×Detaje

Hwy 136, Rock Springs, WI
Rock Springs, WI 53961
Merrni Drejtimet →

Kjo pranverë është e vendosur në lumin St. Hwy 136, ose County Rd. Kam parë njerëz që mbledhin ujë nga kjo pranverë që nga fillimi i 1980

+Informacione për postimin e pranverës
+Comments
 1. Michael thotë:

  Kam vizituar këtë pranverë një ditë tjetër, të lehtë për t'u përdorur dhe shumë të mirë, ujë të shijshëm të pastër, ishte i shkëlqyeshëm nga frigorifer. Faleminderit pronarëve për lejimin e njerëzve për të hyrë në një burim kaq të mrekullueshëm.

 2. Barbara thotë:

  E gjetëm këtë në rrugën tonë për në Wisconsin Big Cat Rescue, ndalur për një pije të freskët.

 3. Alexandra Klaric thotë:

  Ky ujë është një dhuratë. Falënderoj gjithashtu këdo që po e jep këtë falas.
  Unë kam pirë ujë nga kjo pranverë për vite me rradhë. Unë mbush kasa të mëdha dhe zgjat rreth dy javë. Unë madje i ujis bimët e mia me këtë ujë! FALEMINDERIT..

 4. T Klipp thotë:

  Uji më i mirë i shijshëm i pranverës në Wisconsin !! Shumë pak TDS. Ne mbushim këtu sa herë që jemi në qytet.

Lini një Përgjigju

+Vlerësimet e pranverës
Ende nuk ka vlerësime të paraqitura ...
Vlerësoni pranverën

Sondazh i shpejtë në lidhje me vizitën tuaj në këtë pranverë. Paraqitni vetëm nëse e keni vizituar fizikisht veten

+Rezultatet e provës së ujit
Ende nuk janë dorëzuar Testet e Ujit ..
Paraqisni Testin e Ujit
Ngarko rezultatet e provës së ujit PDF
Hidhni një PDF këtu ose klikoni për të ngarkuar Zgjidhni File
Madhësia maksimale e ngarkimit: 6.29MB
+ Galeria e Fotografive të Përdoruesve
Asnjë fotografi e ndarë ende…
Ngarko fotot e reja

Ngarko fotot e reja

Dorëzoni fotografitë që keni këtë Pranverë për t'i ndarë me komunitetin ..

Ngarko imazhin
Hidhni imazhet këtu ose klikoni për të zgjedhur Zgjidhni Fotografitë
Madhësia maksimale e ngarkimit: 4.2MB

Dëshironi lajme dhe azhurnime? Vendosni postën tuaj elektronike për t'u bashkuar me komunitetin tonë të lulëzuar të foragjereve të ujit!

Regjistrohu për të marrë kredi për kontributin e burimeve, fotove, vlerësimeve, komenteve, testeve të ujit, etj. Ne jemi duke zgjeruar sitin me karakteristika të reja për të ndihmuar bashkimin e bashkësisë globale.

Dëshironi lajme dhe azhurnime? Vendosni postën tuaj elektronike për t'u bashkuar me komunitetin tonë të lulëzuar të foragjereve të ujit!

Regjistrohu për të marrë kredi për kontributin e burimeve, fotove, vlerësimeve, komenteve, testeve të ujit, etj. Ne jemi duke zgjeruar sitin me karakteristika të reja për të ndihmuar bashkimin e bashkësisë globale.