Jacksonville, Vermont, VT, 05342

×Detaje

Rt 100
Jacksonville, VT 05342
Merrni Drejtimet →

Pranvera natyrale e tubuar në anën e rrugës.

+Informacione për postimin e pranverës
+Comments
 1. Lindsay thotë:

  Kjo është një pranverë e këndshme. Kam bërë një video për të. ju lutem shikoni për më shumë informacion në lidhje me të.
  https://www.youtube.com/watch?v=nUF53wBEXU4

 2. Marie thotë:

  Kemi pasur ujë nga kjo pranverë kur kemi jetuar në Vermont. Qasje e lehtë, shijon mirë. Shumë vendas marrin ujë këtu

 3. Ben thotë:

  12-15 2018-
  TDS 11
  Rrjedha 1 gpm
  pH 8.5
  Temp 44-F

Lini një Përgjigju

+Vlerësimet e pranverës
Ende nuk ka vlerësime të paraqitura ...
Vlerësoni pranverën

Sondazh i shpejtë në lidhje me vizitën tuaj në këtë pranverë. Paraqitni vetëm nëse e keni vizituar fizikisht veten

+Rezultatet e provës së ujit
Ende nuk janë dorëzuar Testet e Ujit ..
Paraqisni Testin e Ujit
Ngarko rezultatet e provës së ujit PDF
Hidhni një PDF këtu ose klikoni për të ngarkuar Zgjidhni File
Madhësia maksimale e ngarkimit: 6.29MB
+ Galeria e Fotografive të Përdoruesve
Asnjë fotografi e ndarë ende…
Ngarko fotot e reja

Ngarko fotot e reja

Dorëzoni fotografitë që keni këtë Pranverë për t'i ndarë me komunitetin ..

Ngarko imazhin
Hidhni imazhet këtu ose klikoni për të zgjedhur Zgjidhni Fotografitë
Madhësia maksimale e ngarkimit: 4.2MB

Dëshironi lajme dhe azhurnime? Vendosni postën tuaj elektronike për t'u bashkuar me komunitetin tonë të lulëzuar të foragjereve të ujit!

Regjistrohu për të marrë kredi për kontributin e burimeve, fotove, vlerësimeve, komenteve, testeve të ujit, etj. Ne jemi duke zgjeruar sitin me karakteristika të reja për të ndihmuar bashkimin e bashkësisë globale.

Dëshironi lajme dhe azhurnime? Vendosni postën tuaj elektronike për t'u bashkuar me komunitetin tonë të lulëzuar të foragjereve të ujit!

Regjistrohu për të marrë kredi për kontributin e burimeve, fotove, vlerësimeve, komenteve, testeve të ujit, etj. Ne jemi duke zgjeruar sitin me karakteristika të reja për të ndihmuar bashkimin e bashkësisë globale.