Parku Artesian Well, Salt Lake City, Utah

×Detaje

në cep të 800S dhe 500E
Salt Lake City, Utah
Merrni Drejtimet →

Banorët e Salt Lake City nuk kanë nevojë të udhëtojnë larg për të marrë ujë të pastër kristal nga një pus natyral. Parku Artesian i Pusit në 800 Jug dhe 500 East ushqehet gjatë gjithë vitit nga një akuifer nëntokësor.

Uji i burimit nga një pus i themeluar gjatë ditëve të pionierëve të Utah.

Directions:
Ecni në veri nga parku i lirisë në lindje 500. Pusi është në cep të jugut 500 dhe 800.

Qasje në publik.
Rrjedha e vazhdueshme.

Lidhje shtesë:
http://www.waymarking.com/gallery/image.aspx?f=1&guid=409eff80-9904-4e2e-bc62-06c1e09ac1d7&gid=3

http://fox13now.com/2012/03/11/an-urban-artesian-well-in-downtown-salt-lake-city/

+Galeria
+Burimet e lidhura
+Informacione për postimin e pranverës
+Comments
  1. Teresa thotë:

    Unë jam mirënjohës që e kam këtë pranverë pikërisht poshtë rrugës nga unë. Sidoqoftë, kohët e fundit më thanë që qyteti e ka “përgjuar”. Nuk jam i sigurt se çfarë do të thotë kjo apo nëse është edhe e vërtetë. Hmmm . . Unë kam disa për të parë këtë më tej. Keni ndonjë pasqyrë?

  2. Gregori Ashby thotë:

    Shatërvani i Pirjes në Parkun e Lirisë, i vendosur në cep të 700 në lindje 1300 në jug, nëse jo i njëjti ka një kimi shumë të ngjashme të ujit.

Lini një Përgjigju

+Vlerësimet e pranverës
Ende nuk ka vlerësime të paraqitura ...
Vlerësoni pranverën

Sondazh i shpejtë në lidhje me vizitën tuaj në këtë pranverë. Paraqitni vetëm nëse e keni vizituar fizikisht veten

+Rezultatet e provës së ujit
Ende nuk janë dorëzuar Testet e Ujit ..
Paraqisni Testin e Ujit
Ngarko rezultatet e provës së ujit PDF
Hidhni një PDF këtu ose klikoni për të ngarkuar Zgjidhni File
Madhësia maksimale e ngarkimit: 6.29MB
+ Galeria e Fotografive të Përdoruesve
Asnjë fotografi e ndarë ende…
Ngarko fotot e reja

Ngarko fotot e reja

Dorëzoni fotografitë që keni këtë Pranverë për t'i ndarë me komunitetin ..

Ngarko imazhin
Hidhni imazhet këtu ose klikoni për të zgjedhur Zgjidhni Fotografitë
Madhësia maksimale e ngarkimit: 4.2MB

Dëshironi lajme dhe azhurnime? Vendosni postën tuaj elektronike për t'u bashkuar me komunitetin tonë të lulëzuar të foragjereve të ujit!

Regjistrohu për të marrë kredi për kontributin e burimeve, fotove, vlerësimeve, komenteve, testeve të ujit, etj. Ne jemi duke zgjeruar sitin me karakteristika të reja për të ndihmuar bashkimin e bashkësisë globale.

Dëshironi lajme dhe azhurnime? Vendosni postën tuaj elektronike për t'u bashkuar me komunitetin tonë të lulëzuar të foragjereve të ujit!

Regjistrohu për të marrë kredi për kontributin e burimeve, fotove, vlerësimeve, komenteve, testeve të ujit, etj. Ne jemi duke zgjeruar sitin me karakteristika të reja për të ndihmuar bashkimin e bashkësisë globale.