Kolegji Hawkwood

×Detaje

Rruga e Vjetër Painswick
Stroud, Gloucestershire, GL6 7QW
Merrni Drejtimet →

Një pranverë e lashtë arteziane që rrjedh me rrjedhë të bollshme nga grykë guri të bukur. Guri ka njollë të kuqërremtë me siguri nga përmbajtja e pasur me hekur në ujë. Rumshtë përfolur që akuiferi i mbyllur shkon nga Uellsi nën lumin Severn.
Do të postoj temperaturën, leximin e TDS, PH, etj (dhe video - duke iu nënshtruar miratimit të tyre) posa të jem në gjendje (Antony Christie)
Kolegji Hawkwood është një bamirësi e regjistruar dhe një qendër e pavarur për arsim; bazuar në një ndërtesë të këndshme të shekullit II 19th, të renditur në ndërtesë dhe të vendosur brenda hektarëve 42 me baza të menaxhuara të qëndrueshme, duke përfshirë kopshte, kullota, pyll dhe natyrisht pranverën natyrale - të gjitha me pamje marramendëse në të gjithë luginën Stroud.
Pritja e kolegjit ishte e lumtur që më drejtoi në drejtim të pranverës, por në rrezikun tim për shkak të një dege të fundit që binte nga pema e madhe Sycamore me pamje.
+Galeria
+Informacione për postimin e pranverës
+Comments

Lini një Përgjigju

+Vlerësimet e pranverës
Ende nuk ka vlerësime të paraqitura ...
Vlerësoni pranverën

Sondazh i shpejtë në lidhje me vizitën tuaj në këtë pranverë. Paraqitni vetëm nëse e keni vizituar fizikisht veten

+Rezultatet e provës së ujit
Ende nuk janë dorëzuar Testet e Ujit ..
Paraqisni Testin e Ujit
Ngarko rezultatet e provës së ujit PDF
Hidhni një PDF këtu ose klikoni për të ngarkuar Zgjidhni File
Madhësia maksimale e ngarkimit: 6.29MB
+ Galeria e Fotografive të Përdoruesve
Asnjë fotografi e ndarë ende…
Ngarko fotot e reja

Ngarko fotot e reja

Dorëzoni fotografitë që keni këtë Pranverë për t'i ndarë me komunitetin ..

Ngarko imazhin
Hidhni imazhet këtu ose klikoni për të zgjedhur Zgjidhni Fotografitë
Madhësia maksimale e ngarkimit: 4.2MB

Dëshironi lajme dhe azhurnime? Vendosni postën tuaj elektronike për t'u bashkuar me komunitetin tonë të lulëzuar të foragjereve të ujit!

Regjistrohu për të marrë kredi për kontributin e burimeve, fotove, vlerësimeve, komenteve, testeve të ujit, etj. Ne jemi duke zgjeruar sitin me karakteristika të reja për të ndihmuar bashkimin e bashkësisë globale.

Dëshironi lajme dhe azhurnime? Vendosni postën tuaj elektronike për t'u bashkuar me komunitetin tonë të lulëzuar të foragjereve të ujit!

Regjistrohu për të marrë kredi për kontributin e burimeve, fotove, vlerësimeve, komenteve, testeve të ujit, etj. Ne jemi duke zgjeruar sitin me karakteristika të reja për të ndihmuar bashkimin e bashkësisë globale.