Поднесете пролет

Кул, пронајдовте пролет! Внесете ги вашите информации подолу, ќе ги добиеме одобрени и ќе живееме на картата. Воила!

Поднесете пролет
Пример: „100th ST NW“
Пример: „Сиетл, WA 98016“ или еквивалент на земја
Овие информации можете да ги генерирате овде: https://getlatlong.net/ or gps-coordinates.net.
Користете DD формат како 33.422206 со - за јужен лат
Овие информации можете да ги генерирате овде: https://getlatlong.net/ или URL-адреса на „Карти на Google“.
Користете децимални со формат како -196.140032 со - за Вест Лонг.
Одделете ја секоја ознака со запирка (на пр. Мејн, Портланд, Hotешка пролет, тестирано, покачување, магично)
Максимална големина на испраќање: 6.29MB
Поставете слика што ќе се користи како Избрана слика за пролетниот влез.
Максимална големина на испраќање: 6.29MB
Максимална големина на испраќање: 6.29MB
Максимална големина на испраќање: 6.29MB
Максимална големина на испраќање: 6.29MB
Максимална големина на испраќање: 6.29MB