Седам Спрингхаус, Синсинати, Охајо 45238

×детали за

Дели Пајк во близина на пресекот со авенијата Мајју
Синсинати, Охајо 45238
Добијте упатства →

Структурата зачувува расипливи материјали и растенија за наводнување и
луѓе повеќе од два века. Се смета дека оваа историска зграда
се изградени во 1790; некогаш беше во сопственост на полковникот Корнелиј Седам
и е изградена над изворот што исфрла проток на вода од
ридот.

+Галерија
+Информации за пролет
+коментари
 1. Тими Тезиранакис вели:

  Оваа пролет не е добра. Има знак на кој јасно се вели: „НЕ пиејте ја оваа вода“. Го пробав како и да е, и исто така е исклучително облачно.

 2. Шарон вели:

  тие велат дека водата не е безбедна за пиење овде. контактирав со здравствениот дом на округот Хамилтон. праша.

 3. Джак вели:

  од која било причина оваа пролет е заклучена, можете да изгледате, но не може да се договори со некој вид на договор, секој совет би бил многу ценет

 4. Ванеса вели:

  Дали некој добива вода од тука?

 5. Ѕвезда вели:

  Само што ги повикав, тоа е ПРАВО по улицата од мене и никогаш не знаев! Се наоѓа во парк и за жал ми кажаа дека ГОДИНИ години, заради развој во областа, изворната вода и „другите“ извори на вода се мешаа заедно и сега е загадена и никој не смее да пие од тоа !! Каква штета!!!

Оставете Одговор

+Пролетни оценки
Сè уште нема објавено оцени…
Оценете ја пролетта

Брзо истражување за вашата посета на оваа пролет. Поднесете само доколку сте физички сте посетиле

+Резултати од тест на вода
Сè уште не се доставени тестови за вода ..
Поднесете тест за вода
Додадете ги резултатите од тестот за вода PDF
Остави PDF тука или кликнете за да испратите Изберете датотека
Максимална големина на испраќање: 6.29MB
+ Корисничка фото галерија
Нема споделени фотографии сè уште…
Поставете нови фотографии

Поставете нови фотографии

Поднесете слики што ги имате оваа Пролет за да ги споделите со заедницата ..

Подигни датотека со слики
Испуштете слики овде или кликнете за да изберете Изберете Фотографии
Максимална големина на испраќање: 4.2MB

Сакате новости и новости? Внесете ја вашата е-пошта за да се придружите во нашата просперитетна заедница на водата за обработувачи!

Регистрирај се за да добиете кредит за придонес кон вашите извори, фотографии, оценки, коментари, тестови за вода, итн. Ние ја прошируваме страницата со нови функции за да помогнеме во зближувањето на глобалната заедница.

Сакате новости и новости? Внесете ја вашата е-пошта за да се придружите во нашата просперитетна заедница на водата за обработувачи!

Регистрирај се за да добиете кредит за придонес кон вашите извори, фотографии, оценки, коментари, тестови за вода, итн. Ние ја прошируваме страницата со нови функции за да помогнеме во зближувањето на глобалната заедница.