Кристофер Пролет, Кадиз, ОХ 43907

×детали за

пат 9
Кадиз, Охајо 43907
Добијте упатства →

Непознатата пролет на рутата 9, Кадиз, Охајо е дел од Кристофер Фарм. Оваа пролет има место да се повлече и водата се собира од цевка до коритото, каде што можете да го наполните шишето или бокал. Водата е кристално чиста и е ледена.

Белешка: пинот на картата не е точен. користете упатства погоре за да ја лоцирате оваа пролет и ве молиме да ни дадете повратна информација за точната точка за пин.

+Информации за пролет
+коментари
 1. ДИЈАНЕ вели:

  Адресата е: 79526 Ave Saint Clair Ave, Cadiz, OH 43907
  TEMP 51.6
  PH 7.16
  TDS ИЛИ PPM 618

 2. ДИЈАНЕ вели:

  Адресата е: 79526 Ave Saint Clair Ave, Cadiz, OH 43907
  TEMP 51.6
  PH 7.16
  TDS ИЛИ PPM 618

 3. Фред вели:

  Ова е добро позната пролет во областа. Водата е апсолутно вкусна и освежувачка!

 4. Фред вели:

  Секој што пораснал во околината има сеќавања од детството за доаѓање овде?

Оставете Одговор

+Пролетни оценки
Сè уште нема објавено оцени…
Оценете ја пролетта

Брзо истражување за вашата посета на оваа пролет. Поднесете само доколку сте физички сте посетиле

+Резултати од тест на вода
Сè уште не се доставени тестови за вода ..
Поднесете тест за вода
Додадете ги резултатите од тестот за вода PDF
Остави PDF тука или кликнете за да испратите Изберете датотека
Максимална големина на испраќање: 6.29MB
+ Корисничка фото галерија
Нема споделени фотографии сè уште…
Поставете нови фотографии

Поставете нови фотографии

Поднесете слики што ги имате оваа Пролет за да ги споделите со заедницата ..

Подигни датотека со слики
Испуштете слики овде или кликнете за да изберете Изберете Фотографии
Максимална големина на испраќање: 4.2MB

Сакате новости и новости? Внесете ја вашата е-пошта за да се придружите во нашата просперитетна заедница на водата за обработувачи!

Регистрирај се за да добиете кредит за придонес кон вашите извори, фотографии, оценки, коментари, тестови за вода, итн. Ние ја прошируваме страницата со нови функции за да помогнеме во зближувањето на глобалната заедница.

Сакате новости и новости? Внесете ја вашата е-пошта за да се придружите во нашата просперитетна заедница на водата за обработувачи!

Регистрирај се за да добиете кредит за придонес кон вашите извори, фотографии, оценки, коментари, тестови за вода, итн. Ние ја прошируваме страницата со нови функции за да помогнеме во зближувањето на глобалната заедница.