Пролет во Tу Текумсе

×детали за

20th странична линија Rd и 14
New Tecumseh, ON. L0L1L0
Добијте упатства →

Земете Hwy 400 северно од Торонто Онтарио до Hwy 89.

Појдете на Hwy 89 западно околу 6.3 км до 20th (лево).
Појдете 20th југ околу 1.5 км до 14th.
Пролетта е на северо-источниот агол на пресекот, околу 30 m источно од 20th, поблиску до 14th. Внесување лоциран на околу 50 m северно од 14th на источната страна на 20th.
+Информации за пролет

Објавено: Септември 3, 2019

категорија: Онтарио

+коментари

Оставете Одговор

+Пролетни оценки
Сè уште нема објавено оцени…
Оценете ја пролетта

Брзо истражување за вашата посета на оваа пролет. Поднесете само доколку сте физички сте посетиле

+Резултати од тест на вода
Сè уште не се доставени тестови за вода ..
Поднесете тест за вода
Додадете ги резултатите од тестот за вода PDF
Максимална големина на испраќање: 6.29MB
+ Корисничка фото галерија
Нема споделени фотографии сè уште…
Поставете нови фотографии

Поставете нови фотографии

Поднесете слики што ги имате оваа Пролет за да ги споделите со заедницата ..

Подигни датотека со слики
Максимална големина на испраќање: 4.2MB

Сакате новости и новости? Внесете ја вашата е-пошта за да се придружите во нашата просперитетна заедница на водата за обработувачи!

Регистрирај се за да добиете кредит за придонес кон вашите извори, фотографии, оценки, коментари, тестови за вода, итн. Ние ја прошируваме страницата со нови функции за да помогнеме во зближувањето на глобалната заедница.

Сакате новости и новости? Внесете ја вашата е-пошта за да се придружите во нашата просперитетна заедница на водата за обработувачи!

Регистрирај се за да добиете кредит за придонес кон вашите извори, фотографии, оценки, коментари, тестови за вода, итн. Ние ја прошируваме страницата со нови функции за да помогнеме во зближувањето на глобалната заедница.