Napa spring banyu, piye?

136 Komentar +
  1. Gavin ngandika:

    kita kepengin weruh musim semi saka Italia sing ditampilake ing situs web sampeyan kanggo mbantu kanca lan kabeh wong sing pengin njaluk banyu spring

  2. Trish ngandika:

    Daniel ana perusahaan ing kene yaiku negara WA sing ujar yen ngirim banyu Spring saka Mt. Hujan, iki bakal dadi apik utawa ora. Aku ora ngerti carane golek wektu kanggo njaluk banyu spring dhewe ...

    • LeighLon Anderson ngandika:

      Saran paling apik kanggo takon akeh. Ing tembung liyane, manawa sampeyan bakal njupuk banyu spring. Paling ora kudu UV diobati kanthi alesan legal, nanging bisa uga upgrade apik saka tap kasebut. Ana sawetara perusahaan integritas dhuwur sing apik banget ing njaba sing ngirim banyu spring 🙂

      Tim FindASpring

  3. Lee ngandika:

    Supaya kula wartos babagan perkembangan saiki lan anyar sing gegayutan karo kesehatan lingkungan lan metode kanggo ningkatake urip kesehatan.
    Thanks.
    Lee

  4. Eduardo R ngandika:

    Halo bisa uga nulungi aku .. ora bisa nemokake sumber ngombe .. kabeh sing dakkandhakake ing situs web iki yaiku hotsrings .. nalika ing Nothern california ... bisa uga wis menehi sawetara pimpinan plz ... matur nuwun Gusti mberkahi

  5. Alexandra ngandika:

    Ana ngendi sampeyan njupuk botol banyu kaca raksasa kasebut?

    • JAMES OSBORNE ngandika:

      Botol kaca gedhe diarani koboy.
      Sampeyan bisa nemokake ing toko omah utawa tuku ing baris. Dheweke uga duwe carboy plastik PET anyar sing ora menehi banyu nganggo plastik.

  6. Diana ngandika:

    Ing situs sampeyan duwe Cherry Knoll Spring ing Amherst, Ohio kepiye aku ngerti yen aman. Kepiye tes sampeyan?

    • LeighLon Anderson ngandika:

      Sampeyan bisa nguji banyu kanthi mandhiri yen ana prihatin. Sampeyan uga bisa guneman karo wong liya sing ngunjungi musim semi lan pengalaman pribadi karo banyu 🙂

    • MsJ ngandika:

      Diane: Yen ana fasilitas kaya ing Chardon, OH (Kelab Trout Deep Springs) dheweke duwe leaflet sing nuduhake pH lan nalika pungkasan diuji uga sejarah situs kasebut. Dheweke adol banyu kanggo .30 / saben galon, nanging kena kanggo aku. Yen ora fasilitas mung tuku kit test pH lan coba dhewe. Elinga level pH sing luwih dhuwur kanggo sampeyan amarga isine mineral sing kurang. Uga riset panggonan kasebut sadurunge lunga. Apik !!

  7. sam bernfeld ngandika:

    Endi spring paling cedhak karo kula 10952 monsey NY?

  8. Ken ngandika:

    Napa banyu spring ora beda karo banyu ing njero banyu sing dipompa saka sumur? Apa wae banyu sing ana ing njero banyu dadi alami sing didhelikake minangka musim semi? (Sampeyan bisa uga pengin nambah definisi musim semi ing situs web sampeyan.) Yen ngono, mula kabeh aliran, tlaga lan teles sing asale banyu saka banyu lemah dadi sumber?

    Video sampeyan nuduhake yen banyu musim semi asale saka akuifer sing ora ngemot rereged lan luwih aman tinimbang banyu sing diwenehake dening kotamadya. Nanging, penafian sampeyan menehi uji coba banyu spring sadurunge konsumsi sing nuduhake banyu spring bisa mbebayani (mbok menawa saka kontaminasi sing disebabake dening manungsa utawa racun / patogen alami). Kang?

  9. Emmanuel ngandika:

    Buku Viktor Schauberger minangka Water Wizard minangka sumber sing apik kanggo sinau babagan macem-macem sifat banyu sing beda, lan ngapa banyu spring alami paling apik kanggo kesehatan manungsa. Banyu nggawe 80% awak manungsa, mesthine bisa paling apik!

  10. Joan Apter ngandika:

    situs sampeyan misteri. Aku ora bisa entuk dhaptar sumber ing negara york sing anyar. mung peta kanthi titik ing ndhuwur. idea apa carane njaluk dhaptar? matur nuwun

    • LeighLon Anderson ngandika:

      Sawise nindakake telusuran, kothak bakal katon ing sisih kiwa ngisor layar sing nuduhake 1 sumber _ #of. Sampeyan bisa nggulung asil telusuran nggunakake panah kiwa lan tengen utawa sampeyan bisa nggunakake tombol zum ing peta kanggo nyedhaki wilayah sampeyan. Muga-muga iki mbantu 🙂

  11. kkh ngandika:

    aku kepengin ngerti suwene banyu bakal tetep seger saka kulkas. sing dakkandhakake yaiku, kita entuk banyu saka pompa musim semi ing canyon sewelas mil nalika kita kemah ana. biasane kita entuk loro utawa telung galon sekaligus. aku seneng njaluk salah sawijining jugs gedhe sing ditampilake ing video (10 galon?) nanging ora bakal ana ing kulkas iki. aku bakal bisa njaga ing prenjak kasebut, sing metu saka kulkas, sedhela? lan mung isi jug galon ing kulkas saka sing gedhe?

    • LeighLon Anderson ngandika:

      Iku pancene gumantung karo iklim sing lagi ditindakake, sepira suwene bakal tahan. Aku nulis menyang sampeyan saka Maine supaya kita nyimpen ing lokasi sing adhem lan gelap banget, kaya ruang paling ngisor. Wektu taun iki tetep pirang-pirang minggu kanggo kita amarga banyu adhem terus mundhak pembekuan. Banyu mesthi bakal ngrusak supaya panyimpenan luwih ati-ati. Yen sampeyan duwe lokasi sing adhem lan ora langsung saka surya srengenge, sampeyan kudu bisa ngukur seger. Mbok menawa komentar langsung ing musim semi dhewe ing bagean komentar lan entuk umpan balik saka wong liya babagan pengalamane 🙂 Matur nuwun kanggo ngrambah!

  12. Naomi ngandika:

    Aku seneng nemokake situs sampeyan lan muga-muga bakal nuntun aku menyang sumber kualitas sing apik. Ana sumber sing ora adoh saka aku ing Tuxedo, NY sing dites taun kepungkur lan nemokake positif kloroform lan negatif kanggo e.Coli. Apa sing dituduhake karo sampeyan? Apa tes liyane umume dianjurake, kaya ing panel pestisida, logam, dll ...? Matur suwun!

  13. guvesdilort ngandika:

    Situs web sing disaranake

    [...] Ing ngisor iki sawetara situs sing disaranake kanggo para pengunjung […]…

  14. Lee Parker ngandika:

    Aku percaya yen video luwih semangat marang sumber daya banyu lan kebersihan banyu musim semi. Springs gumantung ing banyu lemah. Napa liyane dheweke bakal garing? Sumur siram - Artesian - dilatih dadi watu gumantung saka akuaner utawa bisa uga ora duwe polutan (priksa fracking). Mata sejatine uga, amarga gumantung karo udan utawa salju ilang. najis. Tingkat polusi, yen ana, ana hubungane karo jarak saka sumber ing endi banyu meres menyang lemah lan titik banyu metu. Luwih saka sumber luwih apik yen polutan disaring saka banyu. Nanging kaya ing urip, ora ana jaminan. Luwih becik yen banyu spring sampeyan mriksa kesucian dening déwan kesehatan kabupaten sampeyan. Kita duwe pasangan cedhak kita sing wis ditutup dening dept kesehatan kabupaten kita. kanggo tingkat nitrat sing nular menyang sawah sing cedhak.

    Aku wis nandhang banyuku saka spring ing tanahku sajrone taun 37 kepungkur ... lan paling apik iku ora enak / ora enak? banyu sing dakkarepake.

  15. Eileen Gale ngandika:

    Saiki aku manggon ing Kapuloan San Juan ing Washington State. Apa ana sumber laporan sing dilaporake ing kene aku kepingin weruh? Thanks kanggo wektu sampeyan. Eileen

  16. Josh ngandika:

    Kita duwe sawetara sumber ing endi sing dakdeleng, nanging ana pipa logam sing metu saka banyu, apa bakal nggawe banyu ora bisa diombe? Uga aku kudu kuwatir babagan bakteri, utawa nyaring / nggodhok banyu? Matur nuwun kanggo info.

  17. annie ngandika:

    Aku manggon ing papan sing akeh bahan kimia digunakake ing kebon akeh. Kepiye ngerti manawa bahan kimia durung bocor ing musim semi?

  18. Jo ngandika:

    Video kasebut ditandhani kanthi pribadi lan mati dadi ora bisa nemokake Spring cedhak karo aku, ing gunung Az.

    • Ashley Knight ngandika:

      Yen sampeyan pindhah menyang peta lan klik ing Amerika Serikat banjur AZ, dhaptar spring bakal muncul ing wilayah kasebut. Gunakake fitur zoom ing sisih ngisor kaca kanggo ndeleng saben pin. Seneng Spring Hunting!

  19. boris ngandika:

    ora bisa ndeleng video, ujar "Video iki pribadi. "

  20. Imelda ngandika:

    Hei nemokake spring
    Apa sabanjure?
    Wis sipat obat
    Saiki saiki wis nutup
    Apa aku bisa njaluk unsealed?

  21. dawn ngandika:

    Video iku pribadi?

    • Ashley Knight ngandika:

      Saiki kita nggoleki kenapa video iki kasedhiya, yen sampeyan ora sabar, matur nuwun kanggo sabar lan sampeyan ngarep-arep supaya masalah iki rampung kanthi cepet 🙂 -Ashley lan The Find A Spring Crew

  22. Kristen ngandika:

    Apa sampeyan duwe situs web yen aku bisa njaluk wong lanang sing padha utawa padha? Uga, kepiye aku bisa nyoba banyu spring ing dhewe? Matur suwun 🙂

  23. Chele ngandika:

    Matur nuwun kabeh kanggo input…. Ana spring 2 ing 30 miles saka aku…. Bakal nyenengake…. ing goleki kanggo nemokake dheweke…. nanging sing luwih penting bakal menarik kanggo ndeleng lan ngrasakake bedane sawise miwiti ngombe banyu sing sejatine iki ... Sawise maneh .... Maturnuwun kabeh! Aku bakal manawa sampeyan ngerti sawetara minggu utawa luwih …… ..

  24. Tanya ngandika:

    Aku ngucapke matur nuwun banget kanggo situs iki! Aku manggon ing Montréal, Kanada lan aku ora bisa matur nuwun kanthi sanget kanggo kerja keras. Aku arep mbuwang banyu spring akhir minggu iki! Sajuta kaping matur nuwun!

  25. Bonnie ngandika:

    Nggolek musim semi ing Victoria, SM uga ing PEI.
    Punch Bowl Iblis ing PEI duwe musim semi, nanging aku ora bisa nemokake informasi babagan.
    Matur nuwun kanggo situs web sampeyan!

  26. Kelly ngandika:

    Uga ora cerdas! Sampeyan nggawe situs web sing nyengkuyung wong supaya ngoleki banyu saka sumber lokal, banjur kasurung supaya bisa diuji dhisik, lan kebetulan! Perusahaan induk SurThrival.com sampeyan mung arep adol kit uji banyu spring. Aduh. Pirembagan babagan nggawe pasar. Oh kanthi cara, aku manggon ing Florida. Ora ana musim semi ing negara iki sing ora diduweni kanthi pribadi utawa diduweni utawa mbukak dening sistem taman. Sampeyan ora bisa mlaku-mlaku nganggo jarit lan ngempalaken lan nggawa ing omah, tanpa mbayar ragad lawang taman kanthi regane $ 12. Lan yen dudu taman kasebut, bisa uga wis diduweni dening Nestle.

    • Ashley Knight ngandika:

      Matur nuwun kanggo ngunjungi FindASpring. Kita ngajak tes banyu amarga kita ora bisa verifikasi kualitas lan / utawa safety saben musim semi amarga pangguna dikirim. Meter TDS minangka piranti tes banget dhasar lan Surthrival nawakake minangka penenang mung amarga Surthrival minangka gaya urip lan akeh budaya kita seneng ngumpulake banyu musim semi. Ana akeh meter TDS ing web sing dituku yen njupuk salah sawijining Surthrival ora cocog. Surthrival wis mbayar kabeh bangunan, desain lan perawatan tetep ing FindASpring lan njaga 100% gratis kanggo kabeh wong sing nggunakake adhedhasar semangat lan kapercayan ora kanggo golek finansial amarga kita bisa njamin yen adol sawetara meter TDS lan botol Air ora bisa diwiwiti nutupi biaya. Florida minangka papan sing angel digoleki wong liya. Sampeyan bisa uga mbayar biaya $ 12.00 kanthi ngisi 5 utawa bocah lanang sing luwih gedhe? Matur nuwun tanggepan sampeyan lan muga-muga sing paling apik ing perjalanan sampeyan menyang FindASpring.

  27. sariah ngandika:

    Hei, kita duwe tlaga musim semi alami, biyasane dadi batuan rock ing 1980 lan sedina pengeboran lan dheweke tekan spring alami 17 sing beda. Iki diisi kanthi cepet supaya dheweke ora duwe wektu kanggo entuk peralatan. Supaya kita duwe buldoser, traktor, lan kabeh jinis barang ing ngisor. Aku kepingin weruh kepiye bisa menehi pasar lan adol adol? Aku pengin uga menehi sumbangan kanggo wong liya sing ora duwe banyu. Kepiye carane bisa nindakake iki?

  28. James ngandika:

    Sampeyan ujar manawa banyu musim semi ora ana gandhengane amarga wis ana ing akuarium ngisor lemah wiwit sadurunge manungsa wiwit mencemar. Sampeyan mikir yen fracking ora tau polusi akuifer? Muga-muga sampeyan kabeh bisa duwe apa sing dilakoni nalika wong-wong nyalahke sampeyan amarga lara. Sampeyan bisa njamin manawa saben musim semi ing dhaptar iki aman kanggo ngombe? Aku ora ngira.

    • Ashley Knight ngandika:

      Mangga maca wewaler kami. Kita ora bisa njamin safety / kualitas lan jelas banget yen ora bisa. Kita mung menehi database pangguna sing padhet ing sumber loro kadhemen lan panas lan jelas kanggo ngandhani wong kudu ngerti langkah-langkah kanggo mangerteni manawa ana sumber sing aman. Minangka pengarep-arep sing jero, yen kesadharan wong bakal nglindhungi luwih akeh sumber daya larang regane.

  29. kim ngandika:

    Apa ana sumber alam ing Joliet, IL?
    Matur nuwun!

  30. Skip ngandika:

    Yen wong wis nyoba banyu saka musim semi, apa ora bisa diwartakake kanthi umum, manawa wong liya ora duwe beyo sing padha?

  31. Terrence Simmons ngandika:

    Sampeyan ngerti, bali ing 70s ana spring sing ana ing taman clifton. Nanging ing 3-6mos. dadi kontaminasi asbes! Kepiye lan kenapa kedadeyan kasebut? Lha, kenapa maneh kita isih ngombe banyu saka botol? Iku bisnis gedhe!

  32. Andrew ngandika:

    Mung bisa nemokake situs sampeyan. Apik banget! Layanan sing apik kanggo manungsa. Kita wis manggon ing Eropa wetan kanggo 20 yrs lan wis nemokake akeh sumber alam sing didol para warga kanggo ngisi botol. Aku ndeleng meh ora ana sing didaftar, mula aku kudu ngirim sing ora ngerti. Muga-muga luwih akeh wong sing nemokake situs sampeyan lan wiwit ngombe banyu musim semi seger. Aku uga wis nuduhake situs sampeyan ing FB. Thanks maneh!

    • Ashley Knight ngandika:

      Dadi bungah sampeyan nemokake kita! Matur nuwun kanggo kiriman sampeyan, ora bakal sabar nuduhake sumber sampeyan ing pangkalan data. 🙂 Sugeng rawuh!

  33. Milla ngandika:

    Apa ana sing bisa nulungi arah menyang sumur ing Lemont ing Illinois ing Bluff rd. Aku banjur menyang kono lan dalan kasebut wis dipasang ing tengah sumur. Apa ana akses liyane?

  34. Beverly ngandika:

    Matur nuwun kanthi sanget kanggo ngrawat wong cukup kanggo nindakake riset kasebut lan nggawe kasedhiya tanpa biaya. Mberkahi!

  35. Stacy ngandika:

    Oke dadi aku nemokake musim semi. Saiki apa? Aku kudu nguji banyu, bener? Apa sing kudu dites lan, sing luwih penting, kepiye? Angen-angenku yaiku babagan racun-racun tetanen lan macem-macem bahan kimia liyane.
    Sabanjure, apa sing dakkirim karo banyu ing kasus sing ngemot sawetara rereged kayata koliform utawa bahan kimia sing luwih elek?

    Matur nuwun kanggo sawetara cahya ing proses iki

  36. litesong ngandika:

    Nalika nyopir liwat negara Washington sing apik banget, mung nemu musim semi sing apik. Kita duwe jar banyu galon 5 sing apik, mula bakal isi, yen ana ing wilayah kasebut. Kutha kita biyen nduwe aliran lumayan cilik sing nyegerake warga liya. Nanging, pangembangan 45 taun kepungkur, mungkasi sumber banyu kasebut. Bakal nggolek sumber cedhak saiki.

  37. Kelly Hogan ngandika:

    Iki kabeh muni banget lan aku seneng nyoba! Uga prihatin babagan safety kanggo musim semi tartamtu supaya sampeyan bisa ngirim utawa ngirim email yen sampeyan duwe banyu babagan carane nguji lan apa sing kudu digoleki? Matur nuwun kanthi sanget lan aku ngormati apa sing ditindakake dening wong lanang! :)))

  38. Mori ngandika:

    Halo, aku kudu golek musim semi ing Long Island, NY. Siji-sijine sing ana ing situs iki yaiku "Cold Spring Harbour" nanging sing kacathet minangka DITUTUP 🙁 Apa ana wong liya sing kene? Mangga nganyari!
    Thanks,
    M

  39. Laura ngandika:

    Ana spring cedhak omahku sing wis suwe. Wis ngomong karo sawetara wong babagan iki lan misale jek dadi banyu sing apik. Ana tanduran ganggang saka pipa lan ana tanduran ganggang ing endi banyu metu menyang "palung." Aku ngerti sawetara wong mbayar dhuwit ganggang (spirulina dll). Apa sampeyan rumangsa ana tanduran ganggang sing tuwuh saka pipa lan ing endi banyu kasebut metu? Banyune rasane adhem banget. Iki teka saka pipa sing digawa menyang gunung cedhak cilik. Thanks!

    • Chris Rioux ngandika:

      Aja nganggep ganggang sehat kanggo sampeyan mung amarga ana sawetara jinis, kaya sawetara bakteri sing sehat kanggo kita, lan liya-liyane bisa uga ora sehat, lan ana uga bisa nyebabake pati. Aku bakal menehi saran supaya ngirim sampel banyu kasebut kanggo dites ing laboratorium sadurunge nggunakake.

  40. Chimonger ngandika:

    Banyu musim semi sing apik tenan yaiku bandha – lan luwih angel sawetara menit!
    Banyu musim semi wis mudhun ing ngisor lemah liwat strata geologis, ngresiki, banjur aerates nalika tekan permukaan, saengga bisa duwe kualitas sing luwih apik kanggo ngombe panganan sing luwih apik.
    Nanging, Nanging, [Daniel] bisa uga luwih gedhe babagan banyu semi.
    Kualitas banyu mata kaya sing diterangake, ora ana pirang-pirang puluh taun, sanajan isih akeh sing apik banget, dibandhingake karo banyu muni.
    Malah ana sumber mata lan aliran sing ana ing papan sing dhuwur bisa dikorbanake wiwit dikenal wiwit taun 30 kepungkur.
    Apa sing ditindakake, apa adoh karo Konsentrasi Populasi lan Perusahaan sumber banyu utawa tabel banyu… .lan tabel banyu liyane sing ana gandhengane, ing ngendi kita ora bisa ndeleng.
    Seperti sing dakkenal, Ora ana sing nembe pemetaan ing ngendi / kepiye carane nyambungake tabel banyu, uga apa industri utawa konsentrasi pedunung sing kena pengaruh. Perusahaan banyu kotamadya gagal ngilangi lan sengaja obfuskat, sisa bahan kimia sing ana ing sumber banyu sing ora dicopot sadurunge tekan tap sampeyan.
    Paling ora Suku sing manggon ing tlatah pesisir W. WA, sing nggunakake sing paling apik yaiku banyu sing apik, duwe riwayat masalah perinatal nyebabake ora bisa duwe bayi. Iki diwenehi Gerakan Pemerintah pirang-pirang yuta dolar kanggo neliti sabab kasebut, Mung Yen dheweke ora nemoni bahan logging utawa bahan kimia sing digunakake ing wilayah kasebut… .Mono manawa mati-mati? [anggota suku sing pindhah, pungkasane bisa duwe bayi].
    Wis dikenal pirang-pirang taun sanajan akuan banyu jero wis ana polutane.
    Contone, MTBE aditif bahan bakar ditemokake, ora diganti kanthi disaring liwat 800 ′ strata geologis, ing tabel banyu jero ing San Jose, CA, sawetara taun kepungkur. Klinikogen sing dikenal MTBE, uga teratogenik, aku uga mikir… .Yet amarga perjanjian NAFTA, mula digawe lan didol, isih durung ngerti manawa mantan Gov. Grey Davis diturunake kanthi signifikan karo upaya kanggo ngilangi MTBE saka bahan bakar ing CA, amarga nemokake kuwi. Davis kaancam dening perusahaan Kanada sing dadi tambahan saka bahan bakar kasebut, dheweke bakal nuntut CA, yen Davis nyoba ngalangi penjualan MTBE ing CA.
    Tabel banyu ing Negara W. WA, dadi cethek, polutan nyedhaki kanthi gampang, lan malah diganti kanthi panyaring geologis. Nanging, WA nggawe tekanan perusahaan, sanajan sawise diwartani babagan bebaya dening warga, lan ngidini menyang WA [Yay NAFTA?!?].
    Akeh senyawa kimia manmade digawe stabil banget kaya MTBE, kanthi nyembelake normal amarga nyaring strata geologi-defying normal ngrusak formula, umume masalah.
    Ana sejatine macem-macem senyawa bahan kimia 10, digawe kanggo nggawe macem-macem prekara kanggo nggawe panganan, dadi minyak, kanggo mbantu nggawe udan, obat-obatan, produk kluwarga, utawa mesin sing mlaku.
    Kajaba iku, hak banyu utawa akses menyang tabel banyu sing gedhe, kayata ing bagean ing Kanada, wis dicekel perusahaan kaya perusahaan Nestle, sing wis nggawe botol / adol banyu kasebut nganti tekan tabel banyu mudhun, lan nggawe banyu kanggo warga lan tani luwih angel. Wilayah sing luwih arit kang gumantung ing banyu akuifer sing disimpen luwih akeh tinimbang wilayah sing luwih akeh udan; kerugian kanggo tabel banyu bisa dadi bencana, yen diidini terus nganti suwe.
    Kita, ing saindenging jagad, duwe masalah HUGE sing cedhak banget: banyu resik. Banyu resik pancen penting, nanging perusahaan durung diidini nyetel luwih dhisik supaya bisa ngontrol kaya komoditas, kaya minyak bumi.
    Yen kita nemokake lan nyathet cathetan sumber liar lan sumber banyu sing luwih resik, uga sinau babagan bisa ngundhakake kuwalitas ing banyu banyu ing situs, sing ana ing spring spring, kita bakal nemoni dalan gedhe kanggo nglindhungi kasedhiyan banyu.
    Iki kudu diwiwiti kanthi mbatalake undang-undang sing ngalangi nggunakake banyu tangkapan lan nggunakake banyu abu-abu.
    Banjur nggunakake referensi kayata sistem bangunan Earthship, kanggo sinau cara nggawe sistem sing bisa mbenerake banyu tangkapan menyang batuan lan udhara, supaya bisa nggawe banyu sing luwih apik ing endi wae.
    Mayuta-yuta wong ing saindenging jagad, ora entuk akses menyang banyu resik, banyu spring sing kurang. Mbok kita kudu sinau carane nggawe "spring spring" ... lan ngresiki kebiasaan panggunaan banyu kita?

    • ngrangkul ngandika:

      ana sawijining spring sisih kidul bay sisih lor sing wis sinau wong. Labs nemtokake manawa banyu sing teka ing musim semi yaiku umur 2000 - kanthi tembung liya, sadurunge revolusi industri. banyu ontario lor.

    • Lucy ngandika:

      Matur nuwun kanggo kabeh informasi sing apik lan iki.

  41. Chimonger ngandika:

    Uga ... ana laporan apa musim semi ing pusat kutha Olympia, WA wis dibukak maneh?
    Wis ditutup amarga iki kena kontaminasi bakteri?

  42. Jade ngandika:

    Dadi,

    Info Agung Thanks 🙂

    Akeh Springs kene ing Trinidad, Dadi aku bakal bakal sipping nalika lunga menyang pantai akhir minggu iki 🙂

    Apa jeneng seniman sing muter pungkasan video '?

  43. Liz ngandika:

    apa spring lan carane terus aliran ??? kita duwe musim semi sing mantep banget yen wis pirang-pirang puluh taun aku wis dikandhani kepiye?

  44. Sonya ngandika:

    Hei, aku kepingin weruh manawa ana wong sing ngempalaken banyu saka Silver Springs NY utawa Cherry Creek NY lan sampeyan ngerti yen aman kanggo ngombe? Aku nglumpukake sawetara cedhak Arcade NY nanging dadi sembelit sawise ngombe sajrone seminggu. Apa iki amarga kabeh mineral ing banyu?

  45. Kelly ngandika:

    Apa bedane banyu lan banyu mata banyu. Aku duwe banyu uga kasedhiya. Apa kaya ngono?

  46. Shirley Kataisto ngandika:

    Aku manggon ing Wilmington, NC ing 1962 lan pindhah mung sawetara wulan 6. Sajrone wektu aku teka ing kene, ana kesempatan sing ngumpulake banyu ing botol saka spring banyu seger. Apa sampeyan ngerti yen ana kabeh utawa isih ana musim semi banyu seger ing Wilmington, NC?

  47. diana ngandika:

    ing endi spring sing paling cedhak karo wétan rd milton fl

  48. Bryan Milne ngandika:

    Musik jiwane apik ing pungkasan ana ... Aku ndeleng musik dening Rob Lucente lan Dwight Stannard ing kridit kasebut ... lan telusuran internet sethitik ngandhani yen dheweke duwe band sing diarani "Band Cheddar" saka Burlington, VT ... Apa wae jeneng saka trek lan ngendi aku bisa ngrungokake utawa download? Matur suwun

  49. Julia maldonado ngandika:

    Informasi babagan kontrol ilinois utamane ing Chicago

  50. John Redman ngandika:

    Joe Mercola video paling anyar (menit 53) ngandhani babagan 'banyu terstruktur' sing banyu spring IS kajaba lan nganti bisa direbus (sawise bisa diciptakake maneh kanthi chilling) utawa gelombang (ora ana pengarep-arep). Kajaba iku, banyu ing woh-wohan lan sayuran sampeyan wis kabentuk (sing dadi sebab liya kanggo mangan mentah luwih becik kanggo kita) (http://articles.mercola.com/sites/articles/archive/2016/08/10/global-water-crisis.aspx?utm_source=dnl&utm_medium=email&utm_content=artTest_A5&utm_campaign=20160804Z1&et_cid=DM112836&et_rid=1603465859 & http://articles.mercola.com/sites/articles/archive/2016/08/03/effortless-healing.aspx?utm_source=dnl&utm_medium=email&utm_content=art1&utm_campaign=20160803Z1&et_cid=DM112785&et_rid=1601282508). Cara liya kanggo njlentrehake / ngresiki banyu sing bisa dicelupake dening Adya Solutions for Life in Adya Clarity Ionic Sulfate mineral (http://adyawater.com/) sing uga nggawa banyu menyang negara kristal 4 (terstruktur). Uga 'njaga' jumlah banyu sing gedhe tanpa ngepasi nganti suwe. Sampeyan bisa uga ngelingake yen biaya pengiriman kanggo bocah lanang kaca bisa nyebabake kejut stiker. Pay manungsa waé kanggo dodolan yard. Nanging sing plastik, nyelehake racun menyang 'pelarut universal' ora ana sing ngrasakake apa wae. Aja nyingkiri. Cara-cara, aku nyaranake situs iki menyang Dr. Mercola saiki. Gusti mberkahi sampeyan lan gaweyan sampeyan.

    • Garrett ngandika:

      Ya, aku minangka kimiawan, lan kasebut total BS.

      • Tauni ngandika:

        @ garrett- ing mratelakake panemume, pratelan iki minangka kewan omo?

      • Todd ngandika:

        Halo Garrett,
        Aku lan kulawarga ngombe banyu musim semi alami saka musim semi ing Wisconsin. Bojoku pengin nyaring ... Aku ngandhani dheweke edan .. Dheweke mikirake racun saka peternakan lokal menyang banyu lan ora apik kanggo awake dhewe. Aku ujar yen banyune rumangsa apik, luwih becik tinimbang ngombe banyu, lan nyaring ora kepenak. Kita bisa milih kanggo ngombe sehat, nanging ora bisa ngasingake awake dhewe saka jagad teh .. Banyu musim semi dicemplungake nganti jero banget lan sithik bakal mlayu menyang banyu spring alami saka kebon. Aku seneng mangan sehat, ngombe sehat, lan tetep gampang tanpa nggawe dhewe..mene anak-anakku cewek .. Pikiran sampeyan? Thx

    • E. Ben ngandika:

      "Babagan efek Mikrowaves ing Banyu: Miturut Louis A. Bloomfield Ph.D., Profesor Fisika ing Universitas Virginia lan penulis buku Cara Kabeh Bisa Digawe: Nggawe Fisika Saka Biasa, 'Microwaves don' t mengaruhi struktur molekul panganan, kajaba liwat efek termal sing kita gandhengake karo masak normal (umpamane, denaturing protein kanthi panas lan caramelizing gula). Iki amarga, kaya gelombang gelombang elektromagnetik, gelombang mikro dipancar lan diserep minangka partikel sing diarani "foton." Energi ing foton gelombang mikro dadi cilik banget, amarga ora bisa nyebabake nyusun bahan kimia ing molekul. Nanging, mung bisa nambah jumlah panas ing molekul banyu. ' (23)

      Kanthi tembung liyane, nyatakake yen gelombang mikro bakal nyebabake struktur molekul banyu bisa nyuwek lan nyebabake banyu esensial dadi bosok menyang komponen hidrogen lan oksigen, kaya elektrolisis, ana pratelan sing luar biasa sing uga ora bisa dipercaya, luwih murah maneh Luwih adoh lan nggawe klaim sing bisa ditemtokake apa ana bebaya manawa.

      Kajaba iku, ora mung pratelan kasebut kanthi ora bisa dipercaya, mung ngrancang WRONG amarga oven microwave ngliwati radiasi gelombang gelombang 'Non-Ionizing' (27). Brian Dunning, ing 'Apa Microwave Ovens Aman?' episode Skeptiod, nindakake proyek sing apik kanggo nerangake kasunyatan kasebut supaya bisa nyorot kepiye salah pratelan jenis iki:

      'Kemungkinan kesalahan sing paling apik sing ditrapake dening Microwave Militia yaiku panganan utawa banyu mikroba sing ngemot apa sing diarani "senyawa radiolytik" - bahan kimia anyar sing digawe kanthi nyuwek loro molekul ing gelombang mikro. Bahan kimia sing anyar iki diarani mbebayani, kanker, radioaktif, ora wajar, utawa uga mbebayani. Iki minangka pratelan palsu. Radiolysis, yaiku proses nyata lan sing dipercaya karo Militia nggawe senyawa radiolitik kasebut, yaiku proses sing bisa dibentukake molekul ing radiasi radiasi. Banyu bisa dissociated ing ngebom partikel alpha pengionan, yaiku proses alami. Radiasi gelombang gelombang, kaya sing kasebut sadurunge, dudu radiasi radiasi. Saengga ora bisa ilmiah nyebabake radiolisis. Bedane radiasi gelombang gelombang lan radiasi alfa. Kanthi pratelan sing mikroba nyebabake dissociation molekul banyu, Microwave Militia sengaja ngapusi, utawa padha ora nggatekke babagan subjek sing dituntut ahli sing luwih unggul. '"

    • Andrea Martin ngandika:

      Priksa Pakaryan Gerald Pollack ing Fasa Banyune Papat, yaiku referensi Dr. Mercola, dudu karya Dr. Mercola - iku Prof.

  51. lonceng russian ngandika:

    Aku ora bisa njupuk apa-apa saka situs web sampeyan, sapa bisa menehi pitunjuk kanggo golek sumber mata lokal, aku manggon ing twalo kebo kidul. Freeport Pa 16229

    • Chris Rioux ngandika:

      Ana siji sisih jejere sampeyan. Alamat:
      1300 Argonne Drive
      Natrona Heights, PA 15065
      Description:
      Musim musim semi iki kalebu Argonne Drive ing bagean Natrona saka Harrison Township. Ironis, ana dalan cedhak musim semi iki, jenenge "Springhill Road" sanajan ora musim semi. Nalika sampeyan mandheg mandheg saka drive Argonna, musim semi bakal ana ing sisih kiwa sampeyan, struktur bata sing dicet kuning ngubengi spout. Sampeyan bisa uga nyabrang dalan lan parkir langsung ing ngarep musim semi, utawa nyetir menyang pinggir dalan lan mlaku nyabrang dalan.

  52. Schauberger ngandika:

    Yen aku wis ora ngerti, meh mati Zeit zulässt, nganti tekan ngisor. Amarga aku bakal nulungi Norddeutschland, ora bakal ana Strandspaziergänge und habe dabei immé meine kleine Wanderausrüstung dabei. Ing paundhing Pauen sing beda karo aku lan Mahlzeit oder eeen Tee zu. Aku ora ngerti, Quellen und Bäche gibt, wo mane Trinkwasservorrat auffüllen kann. Beste Grüße Sebastian

    • Terjemahan Herr ngandika:

      Aku seneng ngumbara, yen wektu ngidini, seneng banget. Wiwit aku teka saka Jerman Lor, aku nindakake akeh pantai sing dawa lan mesthi duwe peralatan hiking cilik. Ing Pauen aku banjur nyiyapake dhaharan utawa tèh. Aku tresna nalika ana sumber lan alun-alun ing ngendi sampeyan bisa ngisi banyu ngombe. Salam paling apik Sebastian

  53. Heather ngandika:

    Ana wong sing takon apa banyu uga cukup. YES! Bab sing padha. Banyu iku banyu spring nanging kudu diakses nganggo pengeboran tinimbang mung romantis kanthi cepet. Aku duwe sumur banyu, banyu sing apik banget. Aku kudu siram!
    Ora kaya adhem utawa instagram sing pantes dadi banyu ora mung ngganggu udara. Kepiye babagan nggunakake salju seger? Yum yum, banyu udan lan salju dianggep resik, nanging uga gumantung marang polutan.
    Aku biyen njaluk banyu saka sumur ing Gibsons, SM nalika manggon ing papan-papan sing ana banyu sing ora aman utawa banyu kotamadya lan isih gratis. Ing ngendi aku manggon, kita mung kudu duwe panganan sing cethek kanthi becik. Tuan tanahku duwe hak banyu sing adhem lan kabeh, nanging nggawe lara weteng sing lara sanajan wis digodhog. Kadhangkala garing. Banjur tuan tanahku nduwe sumur lan apike padha karo banyu Gibsons utawa luwih apik. Banyu sing akeh ing Sunshine Coast nduweni arsenik, saéngga migunani kanggo njupuk banyu saka Gibsons utawa golek kanca kanthi sumur sing apik.
    Aku biyen njaluk banyu saka pucuking gunung Lembah Lynn ing Vancouver Utara sing katon kurang ajar karo aku lan ana ing jejere dalan. Aku elinga kanthi seneng njupuk banyu musim semi saka musim semi ing sekitar Wakefield Quebec minangka bocah cilik lan sajrone pirang-pirang taun ngunjungi kulawarga.

    • ora krasa ngandika:

      Aku ora tegese utawa mung ngepen kaya aku ngerti luwih akeh, mung ngarep-arep maringi info lan pendapat lan pengetahuan pribadi nanging ora ana wong sing percaya yen ora banyu = banyu spring kaya sing wis dingerteni. banyu sumur bisa mateni sampeyan ing kahanan tartamtu. mikir babagan logika ing kene: sumur digali ing lemah, dadi bakal ana spektrum cethek menyang jero, utamane nalika kita ngomong babagan kasunyatan manawa banyu sumur biasane ditindakake kanthi ruwasa, biasane (sok-sok, apa wae) wong sing duwe penghasilan murah sing ora bisa menehi profesional, latihan mesin sing bisa digali luwih jero. secara harfiah sampeyan bisa nggali bisa uga 100 ft lemah ing ngisor lemah lan sebut wae banyu. sampeyan bisa digali 10 ft lan nyebat banyu kasebut. utawa sampeyan bisa nggali sikil 1000. masalah kasebut yaiku yen ana wong sing sithik-sithik saka sampeyan (sing luwih dhuwur) lan dheweke nggunakake sistem septic umpamane, utawa padha nggunakake farm lan nggunakake bahan kimia, banyu sing kontaminasi iki bisa mlebu banyu sampeyan.

      supaya luwih gampang dingerteni aku uga mikir banyu uga diarani / utawa asale saka banyu lemah (banyu sisih kayata kali). sumber ing tangan liyane biasane asal saka lokasi sing luwih jero utawa ing wilayah pegunungan sing banyune luwih akeh nyaring lan ngresiki.

      dadi aman lan luwih apik tinimbang nuwun ora, banyu uga ora mesthi padha karo banyu semi lan banyu sumur ora mesthi diombe. aku guess sampeyan uga bisa ngomong babagan banyu spring. kabeh mau gumantung saka banyu sing asalé saka lan potensial sing ana.

      • ken ngandika:

        Kulawarga kulo minangka kulawarga penghasilan rendah desa. Kita isih bisa duwe sumur, digali karo kru pro lan drigig. Wong sing nglakokake rig kasebut umume bisa nutul ing akuifer sing wis dikenal kanthi tliti apik.

        • Stacy ngandika:

          komentar kasebut duwe sawetara informasi mbebayani babagan sumur lan sumber banyu sing ana. ora ana sing kudu main ing stream. banyu sungai utawa toya kali ora jelas apa anane. Banyu sumur bakal diresapi nganti dirawat. Pengeboran sumur njupuk rereget saka permukaan karo. Pengeboran sing apik ora murah kaya sing diwenehake kaya komentar, utawa dheweke urip ing ndhuwur lemah paling alus sing dikerteni manungsa.
          Fracking disalahake uga ora nyenengake lan ora mikir manawa ora ana sing ngerti babagan umume. Rincian bakal mbiyantu lan yen ora ngerti apa sing bener utawa ora manawa fracking keganggu sumur banjur ujar. Akeh perusahaan minyak lan gas sing kejem nanging seneng panas ing omah-omah kanthi biaya sing murah. "Going ijo" sawetara atus taun adoh saka praktis utawa ijo.
          Banyu sing nggodhok bisa mateni bakteri nanging ora ngilangi logam. "Sakit weteng" paling disebabake dening wong tuwa neurotik sing nyebabake rasa wedi marang bocah-bocah!
          Komentar minangka sawetara utopia hippie babop. Aku wis kerjo karo sumur banyu lan ora ana sing menehi komentari ora ngerti babagan sumur utawa pompa utawa tangki tekanan, malah istilah "artesian".
          Apa ana sing ndeleng cuplikan Yoko Ono lan Sean Lennon sing nyanyi lagu protes "fracking"? Aku takon-apa ana sing nduwe emas Jepang lan anak saka lintang rock mati sing manggon ing bangunan apartemen New York eksklusif sing ndeleng Central Park, ngerti utawa malah keganggu mikir babagan pengeboran gas lan minyak ?? Ana dhuwit kanggo ngebur lan dhuwit kanggo nglawan lan ora ana kanggo bocah sing nyedhot nanging panas lan cahya utawa beku ing peteng. Banyu ngombe dadi langka lan ora amarga fracking utawa polusi nanging amarga sampah. Hak banyu kanggo banyu lumahing. Distrik banyu ngontrol sumur. Ngumbah mobil utawa malah duwe mobil nuduhake yen sampeyan kudu nutup babagan fracking lan polusi utawa bisnis gedhe. Kutha ara-ara samun sing nyolong hak banyu saka petani supaya bisa nglangi ing kolam renang sawise nggawe film babagan bisnis pengeboran minyak utawa polusi diarani Hollywood. Umume wong bodho percaya yen film kasebut lan bintang sing tumindak kasebut. Hoover Bendungan mlaku mudhun kanggo nyirami banyu ing Las Vegas, kutha pasamunan liyane. Dok kapal prahu ing hulu Lake Powell ana ing papan sing garing lan banyune ora bakal dhuwur maneh. Baterai laut sing ora kaetung sing dibuwang ing njero mbukak lan ora ana ing ngisor. Baterai asam timbal, siklus jero, jinis sing bakal digunakake kanggo energi solar (ijo) ...

      • Johny Comelately ngandika:

        Nalika nerangake kualitas banyu, siji kudu nemtokake manawa musim semi utawa sumur kasebut asale saka "banyu utami" utawa "banyu subsurface."

        Lingkungan sekitar minangka pertimbangan penting nalika ngatasi banyu subsurface wiwit kontaminasi industri utawa pertanian bisa mlebu sumur utawa musim semi.

        Banyu primer ing sisih liya uga asale saka aquafir jero lan murni (selagi ora ana fracking ing wilayah kasebut). A sumur bisa nutul ing aquafir utawa nalika musim semi, fissure ing lemah ndhuwur nyebabake banyu munggah menyang permukaan.

        Sanajan banyu subsurface bisa apik ing lingkungan sing resik, banyu "terstruktur" sing paling apik mesthi asale saka sumber primer.

        Google "banyu utami" kanggo sinau luwih lengkap.

    • Tonia Averette ngandika:

      Luku sumur padha ora padha. Mata dadi luwih jero. Aku ora bisa ngombe banyu sumur kita. Wontene najis amarga gawe fret.

  54. Dale ngandika:

    Apa ana sing duwe pengalaman karo "tank spring" ing Lafollette TN. Aku nelpon papan sarana lokal lan ahli kimia banyu ujar manawa dheweke wis nyoba sawetara taun maneh lan nemokake "kontaminasi sithik" (apa wae tegese). Aku duwe persiyapan filter arang / keramik sing bakal nyaring nganti bakteri mikropon .2. Tujuan utama yaiku ngilangi tepung tepung ing banyu lokal lokal ing kene. TIA

    • Tonia Averette ngandika:

      Sampeyan mung perlu kanggo nyingkirake tepung tepung, jupuk ndhuwur nganti jam 24. Kandhang yen sampeyan nggunakake sumber banyu kutha. Aku ora rumangsa flouride ana ing banyu musim semi uga amarga aditif sing digunakake ing munisipalitas. Ora alami ditemokake ing banyu. Springs wis paling saringan banyu.

      • francine kunci ngandika:

        Sing bisa kanggo klorine, nanging aku durung tau maca apa-apa jinis kanggo mbusak fluorida. Panyusutan, osmosis mbalikke & alumina sing diaktifake minangka cara kanggo mbusak.

      • Lindsey ngandika:

        Nilar sisih ndhuwur wadhah bakal ngeculake klorine. Flouride ora bensin kaya klorin, sayangé.

      • lynn ngandika:

        Yen watu lan lemah ing tlatah duwe tepung, mula sumur lan sumur bakal ana tepung, yaiku beda karo limbah industri sing dilebokake ing sumber banyu kotamadya.

      • Damian Hinman ngandika:

        Nolak sisih ndhuwur ora bakal ngilangi tepung. Kolin bakal nguap kanthi cara iki, nanging ora tepung. Filter karbon jenis Brita uga ora nyuda level tepungide. Siji-sijine cara sing bisa dipercaya kanggo nyuda flouride yaiku nyaring banyu panyaring osmosis utawa mbalikke. Cara kasebut uga mbusak kabeh mineral sing bermanfaat, saéngga bisa ditambahake nalika ngombe.

        • Tim Maxwell ngandika:

          Deleng menyang Filter Berkey. Kanggo ngilangi fluorida mung tambah filter filter fluorida. Filter "Ireng" Ireng "menehi spring kaya kualitase nganti banyu galon 3000, utawa apa sing sampeyan lakoni. Nambahake filter tambahan yaiku es ing cake.
          Oh, iku ora butuh tekanan, umume panganan gravitasi.
          (Aku ora kerja kanggo Berkey, nanging nggunakake filter kasebut

      • Trudy ngandika:

        Bener, fluorida ora nyejat. Nanging ana filter sing kasedhiya sing bakal ngilangi fluorida. Ana pirang-pirang merek sing kudu dipilih supaya mung google lan ngerti apa sing pengin.

        • Jerry ngandika:

          Trudy, bener sampeyan babagan fluorida ora nguap nanging kanthi saringan ana uga sing ngarani nanging ana siji jinis "sistem" sing bisa ngilangi Fluorida lan sistem RO (osmosis mbalikke). Ora ana kartrij utawa sistem liyane sing bisa ngilangi fluorida lan sapa wae sing nyatakake penipuan kasebut. Sampeyan bisa uga wis ngerti iki nanging penting kanggo njlentrehake kanggo wong sing ora ngerti

        • Tom Smokov ngandika:

          Filter-filter paling apik ing kono kanggo nyuda fluorida mung ngilangi kanthi 25% ing negara sing ora ana. Yen aku salah nggawe statement iki, aku seneng kabukten.

          Perusahaan Filter nggunakake tembung ngilangi ... ing ngendi dheweke kudu nyaring saringan kontaminasi kanggo mbusak tegese kabeh wis entek.

          Fyi… Fluorida luwih cilik tinimbang virus saéngga "suda ing" nyuda biasane dikurangi kanthi diserep.

          Filter paling apik kanggo nyuda fluorida:
          Aliran cepet Nanofiber
          Tulang Char
          Alum

    • Cynthia ngandika:

      Sayange ora mikir apa-apa sing ana ing pasar sing metu saka fluoride. Filter banyu puritii portabel minangka purifikasi biologis lan kimia paling kuat ing planet kasebut. Iki wis diuji dening fasilitas akreditasi ISO kanggo mbusak 41.3% fluorida saka banyu tunyuk supaya ora ana kabeh crap liyane sing ana ing banyu.

    • star ngandika:

      Kita wis urip "mati kelas" sajrone pirang-pirang taun, entuk banyu ing musim semi lan uga. Aku wis nemokake yen Biotite (Black Mica concentrate) ngresiki banyu kita, wis digunakake meh meh 5 taun. lan tresna! Acara test kita Biotite H3o2 Konsentrasi mbusak fluorida, (lan liya-liyane!) ... racun mung AS nggunakake ~ iku dilarang ing endi wae!

  55. Mona ngandika:

    Matur nuwun kanggo kabeh informasi apik iki! Kepiye carane mbuwang banyu yen wis ing omah?

    • doesntmatter / liya panggonan ngandika:

      mona iki "petani" saka wadhah freund wis makarya kanggo kula
      https://freundcontainer.com/glass-growler-with-finger-loop/

      tutup sing mung bisa ditemokake saka sing ora cocog yaiku plastik sayangé. dheweke uga menehi tutup logam nanging kabeh diantrekake plastik lan barang-barang sing ora kepenak.

      topi sing ora cocog iki yaiku sing ditemokake yen katon paling sithik sing ditambahake (mung polipropilena lan ora ana)

      https://freundcontainer.com/pp-plastic-smooth-screw-top-caps/

      ukuran 38-400 yaiku apa sing dadi tandur

      saben kasus petani teka ing kothak karton dhewe sing nggawe transit menyang lan wiwit musim semi gampang lan aku ora duwe masalah karo perkara sing rusak amarga kothak nyegah kaca tingal.

      • Kristina ngandika:

        Kita ngempalaken banyu ing Jugs Water Water kosong saka Walmart. We nyimpen ing rak-rak srengenge.

        Kita nggunakake banyu kanggo kabeh kabutuhan masak lan ngombe. Gallon luwih gampang ditangani lan plastik ora tugel.

        Sampeyan uga bisa tuku Jus Apple Organik ing jambon galon kaca, lan simpen gendul supaya ora digunakake.

    • 101 ngandika:

      mona iki "petani" saka wadhah freund wis makarya kanggo kula https://freundcontainer.com/glass-growler-with-finger-loop/
      tutup sing mung bisa ditemokake saka sing ora cocog yaiku plastik sayangé. dheweke uga menehi tutup logam nanging kabeh diantrekake plastik lan barang-barang sing ora kepenak.
      topi sing ora cocog iki yaiku sing ditemokake yen katon paling sithik sing ditambahake (mung polipropilena lan ora ana)
      https://freundcontainer.com/pp-plastic-smooth-screw-top-caps/ ukuran 38-400 yaiku apa sing dadi tandur
      saben kasus petani teka ing kothak karton dhewe sing nggawe transit menyang lan wiwit musim semi gampang lan aku ora duwe masalah karo perkara sing rusak amarga kothak nyegah kaca tingal.

  56. Rock ngandika:

    Yen sampeyan wedi ngombe banyu sing resik, aku wedi yen wis ilang perang kanggo pikiran.

    Yaiku 100% legal kanggo ngrebut banyu liar lan tanduran liar liyane, anggere sampeyan durung nglanggar properti pribadi. Sanajan saiki, ayo kompas moral sampeyan mutusake manawa banyu pancen ana résiko.

    love

  57. Sheri ngandika:

    Aku mlaku-mlaku ing pantai favoritku ing Asotin, Washington, sawetara minggu
    kepungkur. Kadang sing dadi panas banget lan pasir anget. Kabeh dumadakan aku weruh papan ing pasir sing teles lan kedhem. Aku ngedhuk menyang wedhi lan banyu mancur seger terus dadi ombak lan ora ana ing kali. Aku weruh ana sawetara papan ing sekitar kaya ngono. Apa sing kudu ditrapake supaya bisa ngombe?

  58. Amsey Horst ngandika:

    Yen sampeyan takon babagan sumur artesian ing Lynnwood Washington kabupaten njaga sumur kasebut lan nyoba banyu saben wulan. Malah ana papan parkir cilik. Sawetara taun kepungkur kabupaten kasebut pindhah menyang telaga babagan 50 ′, mula bisa digunakake supaya luwih aman lan menehi ruang kanggo mobil ngliwati dalan. Ing lokasi kasebut kanthi sah kanggo njupuk banyu. Wilayah ing sacedhake sumur kasebut diduweni dening kabupaten kasebut. Sawetara wektu ana poster menehi komentar yen dheweke nyelehake bleach sethitik ing banyu kanggo mesthekake aman. Cukup, sampeyan ngerti yen gawe putih yaiku klorin diblokir kanggo panggunaan omah.

    Kanggo wong sing ujar nggawe dheweke lara, bisa uga wadhah sampeyan. Yen dheweke wis kontaminasi banyu sampeyan bakal kontaminasi. Apa metu karo solusi peluntur banjur mbilas nganggo banyu murni. Mungkin digawa menyang sumur lan ngresiki, nanging jarak adoh saka sumur.
    Yen sampeyan nggunakake jugs banyu galon 5, sampeyan bisa entuk pompa supaya pas ing ndhuwur. Sampeyan uga bisa tuku dispenser banyu sing digawe kanthi banyu.

  59. Heidi ngandika:

    Ana musim semi ing Frazier, Iowa. We drive ing kana lan isi jaket galon kira-kira sewulan. Rasa banget, tansah kadhemen, lan sawise aku nyoba, gratis nitrit, lan nitrat. Rasane luwih apik tinimbang banyu kutha sing kita manggon ing sacedhake Frazier. Musim musim semi iki wis ana ing taun 50 utawa luwih. Aku kepethuk warga setempat sing ana 50 utawa 60s lan wis entuk banyu ing saindenging kabeh. Sapa wae ing Iowa ngerti babagan iki? Ayo njupuk banyu!

  60. LENORE SAUER ngandika:

    Elinga, sawetara sumber bisa kontaminasi karo E-Coli, umpamane. Kita nggunakake spring metu saka Millersburg OH sajrone pirang-pirang taun lan banjur ana kebon barri ing dhuwur bukit mula musim semi. Telu kita lara banget: siji menyang rumah sakit, siji ora kejawab kerja ing pertama taun ing 14, lan wong katelu ngakoni apa dheweke duwe lan pil amarga dheweke saka India! Aku nimbali EPA

    • ora krasa ngandika:

      matur nuwun kanggo ngandhani kula. ya, aku ngerti iki. matur nuwun paling akeh sumber, lan mung siji sing dakpendhet, mapan ing lingkungan gunung sing gampang ditemokake yen ora ana liyane sing lungguh ing musim semi sing bisa nyebabake masalah. aku ora pengin menehi saran sapa wae yen ora duwe gelar ilmu banyu kayata lan aku sejatine ora ngerti kanthi yakin nanging apa sing bakal dakanggep yaiku kanggo musim semi sing ana ing lingkungan pegunungan anggere ora ana sing ndhuwur spring kayata petani ternak kaya sampeyan duwe pengalaman nalika iku bakal dadi salah sawijining perkara sing kurang bisa nyebabake masalah.

    • ora krasa ngandika:

      lan nuwun sing kedadeyan sampeyan. sing mesti nggegirisi.

    • star ngandika:

      Kita wis urip "mati kelas" sajrone pirang-pirang taun, entuk banyu ing musim semi lan uga. Aku wis nemokake yen Biotite (Black Mica concentrate) ngresiki banyu kita, wis digunakake meh meh 5 taun. lan tresna!

    • Charlie ngandika:

      Aku melu sedhih. Sing bakal nyedhot. Aku arep dadi penasehat setan lan ujar manawa pangecualian gedhe banget lan dudu aturan kasebut.

    • Tom Smokov ngandika:

      Sampeyan priksa babagan kemungkinan Spring Water ora aman. Tansah paling apik kanggo nyaring!

  61. David Baker ngandika:

    Mbantu Banget ... Nuwun
    kepingin weruh apa sampeyan ngerti ana sumber liyane ing Ottawa liyane banjur Wakefield

  62. Nacimientos de agua ana sing akeh, nanging kanggo papan kanggo akuotis ing España, dadi wong sing nduwe wilayah kaya bumi, encontramos un gran problem a la hora de su recogida and posterior consumo. Yen ana masalah, empieza en el lugar dónde se surte uno de esta maravilla alami, el paso y bebida del ganado, el baño o lavado de pie, de los seres humanos, entre otros, sin contone las gamberradas personales. Sobre su posterior consumo, por lo general, todos llevamos vasijas de plástico o pvc, cosa comprobada el daño que causa a la salud, incluído el agua embotellada en plástico, mejor en cristal, ya que es "MENOS MALA".
    En fín, cuándo se conoce y se da conocer un manantial de agua de excelente calidad, tanto si es de cualquier gobierno como privado, lo monopolizan y se acaba con la gratuidad de la misma y pasa a su com commerceización.
    Aku kudu njaluk idin kanggo CONSEJO: Yen ora, kita kudu ngatasi pengiriman lan posteriormente, kanggo nggunakake cristal, lan MAL SERÁ MENOR.
    Saludos desde Málaga (España)

  63. ila ngandika:

    Dina apik
    video sampeyan apik. ngempalaken banyu artisan nganti pirang-pirang taun ing Seattle. Kita duwe rong sumber 45min gedhe menyang 1.25H saka kutha.
    Nanging Aku ndeleng obah pribadi kanggo Quartzite AZ. Sing nggawe keputusan utawa mbatalake bakal dadi sumber banyuku.
    Ana akeh sumur ing Quartzite, nanging isih ana kontaminasi lan beda ambane sing nyebabake aku percaya yen bisa lan duwe masalah.
    Apa sampeyan ngerti area sing bisa diklumpukake sing cukup dhuwur saka sapi utawa pipeline?
    Apik banget kanggo kabeh video sing wis digawe lan ngerti sejatine berkah aku ing wilayah sing duwe banyu sing kaya ngono. Lan supine sedina - matur nuwun Ila

    • Natalia Piper ngandika:

      Hai ILA, sumber banyu artisan sing sampeyan gunakake ing Seattle? Aku biyen nggunakake salah sawijine ing Lynnwood, nanging banjur ngerti yen banyu bisa kontaminasi amarga meh teka saka Lake Lake.

    • Tom Smokov ngandika:

      Quartzite kalebu ing kontaminasi Chromium 6 ... ora ngandel yen banyu musim semi sing ana ing papan sing aman, bisa uga ora ana ing wilayah kasebut.

  64. Rajubhsi ngandika:

    Aku agama Jain,, India.
    Kita ndherek,
    Banyu kanggo BOIL
    USEThiswater
    LAN NGIRI
    ..

  65. Dennis ngandika:

    Aku tau dadi operator tanduran perawatan kotamadya kanggo taun 13, aku ngerti rasa ngelak banyu spring sing sejatine, proponent gedhe ing kene.
    Nanging video sing nuduhake koleksi banyu kanthi nyelehake botol kasebut menyang blumbang panganan spring karo godhong lan dewa ngerti apa sing ana ing njero. Yen sampeyan nglumpukake banyu, coba coba lan ngumpulake banyu sing ora kena pengaruh banyu lumahing. Kajaba kumpul sampeyan ing papan kasebut sadurunge permukaan, ora ana sing mandhegake manuk, roden, lan mamalia kanggo ngrusak sumber kasebut kanthi koloform fecal. Mung ati-ati ing kana lan tindakake kanthi apik kanggo nyegah penyakit-penyakit banyu sing dicelupake amarga perawatan banyu modern wis dikembangake, nanging ora sampurna, nanging wis efektif.

  66. J ngandika:

    Kepiye sampeyan ngerti spring yen "luwih becik" lan kepiye sampeyan ngerti yen "aman"? Apa ana cara kanggo nyoba bakteri liyane?

  67. sac neal ngandika:

    aku duwe telung mata ing kebonku, loro mau ora digunakake, nanging siji sing diarani bolongan kadhemen wis diuji lan murni, wedhi sing apik banget ing ngisor musim semi yaiku bluewhite, iki saka granit jero miturut negara, aku wis nutupi tutup ing musim semi lan kita ngompa banyu ngombe menyang omahku mung kanggo ngombe, banyu paling apik sing aku wis nate ngrasakake

  68. Kristina ngandika:

    *** Meh saben Negara duwe Agensi utawa College Pertanian sing nawakake layanan uji coba banyu gratis.

    Kumpulake sampel sing resik ing botol banyu ngombe cilik lan dikirim menyang dheweke. Dheweke bakal ngirim email menyang asil uji coba kanggo verifikasi manawa banyu aman sing digunakake. Asil kasebut uga bakal ngandhani apa mineral utawa kekurangane ing banyu.

  69. Teresa Celebre ngandika:

    Halo apa wae sing bisa dingerteni yaiku njupuk banyu spring Elmvale (Ontario) kanggo ngumbah kerikil yaiku banyu paling apik sing wis dirasakake ing wektu sing suwe wong teka saka mil adoh.

  70. Patrick ngandika:

    Hei Springsters!
    Aku nganggep iki minangka papan sing apik kanggo takon babagan nyimpen banyu musim semi sing ora apik.

    Aku miwiti urip sing luwih gampang kanthi pindhah menyang van konversi sing wis direnovasi. Kayane, aku kudu ngerti cara paling apik kanggo nyimpen banyu musim semi supaya dilindungi saka suhu kadhemen. Aku wis nate ngalami grobag kaca kaca nganggo banyu sing mung sak inci, bok manawa ora ana ing van, nanging aku pancene pengin ngindhari kedadeyan kasebut.

    Aku duwe kabinèt terisolasi, nanging mung bakal ditindakake. Aku malah wis nyawang lengan penebat carboy, nanging aku ora yakin manawa bakal menehi insulasi sing cukup kanggo nglawan suhu beku.

    Plastik minangka cara sing logis, nanging maneh, plastik.

    Apa pengalaman karo masalah kasebut?

  71. wacan tambahan ngandika:

    Aku kaya info sing migunani sampeyan nyedhiyakake kanggo artikel sampeyan.

    Aku bakal menehi tandha ing blog lan nyoba maneh ing kene
    asring. Aku luwih yakin aku bakal sinau akeh
    barang anyar sing bener kene! Paling apik kanggo ing ngisor iki!

  72. Trevor ngandika:

    Aku rumangsa yen ana sumber ana ing cedhak pesisir. Aku ana ing Corpus Christi lan kepingin weruh yen bisa uga ana ing pantai? Aku wis nemokake banyu seger ing dunes… apa iki bisa uga ana sumber banyu sing ora ana….?

  73. Becik ana weblog ing kene! Kajaba iku situs web
    akeh banget cepet! Situs web apa sing sampeyan gunakake?
    Apa aku bisa njaluk link afiliasi sampeyan ing host sampeyan? Muga-muga situsku dimuat
    munggah minangka cepet minangka sampeyan lol

  74. Reagan ngandika:

    Yaiku tip sing apik banget utamane kanggo blogos.
    Informasi sing cendhak nanging akurat banget ... Thanks kanggo nuduhake iki
    siji. A kudu maca post!

  75. nootropik alami ngandika:

    Selaras karo pengamatanku, sawise omah ramalan kasedhiya ing adol, umume para peminjam isih duwe keseimbangan kanggo utang hipotek. Ana akeh panyedhiya utangan sing tujuane mbayar kabeh tarif lan tanggungan mbayar saka pembeli ing ngisor iki. Sanajan mangkono, gumantung karo sawetara program, undang-undang, lan peraturan negara, bisa uga ana sawetara silihan sing ora gampang diatasi liwat ijol-ijolan pilihan. Mula, kewajiban kasebut isih ana ing peminjam sing wis nampa duweke. Matur nuwun kanggo nuduhake pamikiran ing situs web iki.

  76. Kaping pisanan, aku pengin ngomong babagan blog sing apik banget! Aku duwe pitakonan cepet sing dakkarepake yen sampeyan ora ngeling-eling.
    Aku kepengin weruh ngerti cara sampeyan dadi pusat
    lan ngresiki sirah sadurunge nulis. Aku angel nandhang pikirane supaya dakkira.
    Aku seneng nganggo tulisan nanging misale jek 10 pisanan nganti menit 15 wis boros
    mung nyoba kanggo ngerti cara miwiti. Sembarang ide utawa diwenehi?

    Many thanks!

  77. javhd ngandika:

    Kirim Becik. Thanks!

  78. Fred Orend ngandika:

    Ana musim semi sing populer ing njaba Cadiz, Ohio manawa para generasi warga wis teka. Sampeyan ora bisa ngalahake banyu spring alami dibandhingake karo banyu botol sing regane sing mung rampung ing TPA ing endi wae!

  79. Tom Smokov ngandika:

    Saya suwe sampeyan ucapake ... sampeyan kudu priksa teknologi filtrasi nanofiber aliran cepet ... kita duwe filter aliran gravitasi sing nyaring banyu 300 luwih cepet tinimbang saringan seramik Berkey.

    Ing salah sawijining pass siji filter bisa nyuda virus kanthi 99.9999%

    Co-dikembangaké dening NASA sing digunakake ing ISS
    IAPMO Certified
    Disertasi Yayasan Spasi
    Tes Tes EPA

  80. Thomas ngandika:

    Apa ana sing duwe pengalaman ing musim semi ing Rock Springs, TN?

  81. Thomas ngandika:

    Apa ana sing duwe pengalaman ing musim semi ing Rock Island, TN?

  82. Phil Wells ngandika:

    Wah, matur nuwun sanget karo manungsa. Aku utang sampeyan.

Ninggalake a Reply