Allison Springs, Olympia, WA 98502

×Details

4600-4762 Allison Springs Ln SW
Olympia, WA 98502
Entuk Arah →

Musim semi ing Side West ing Olympia. Situs saka muara, roto salmon cilik, lan manuk apik. Iki ora diakses dening mobil, nanging sampeyan mung bisa mlaku-mlaku ing pager. Aku percaya yen dijupuk pemerintah negara lan aman (ha) yen ana krisis.

Sampeyan wis dilaporake yen sampeyan ora bisa ngakses maneh ing musim semi iki lan wis dipateni, nanging priksa manawa sampeyan duwe lokasi sing dianyari ing tutul.

+Gallery
+Info Kiriman Spring
+komentar
  1. John ngandika:

    Cukup ndorong ing kana sawise ndeleng dhaptar ing situs web. Enem pager sikil dipasang ing ndhuwur kabel barbed. Katon bisa uga minangka sumber kanggo banyu kotamadya? Ora katon kaya kutha kepengin wong ing kana. Nanging bisa uga pager mung kanggo nglindhungi peralatan sing ana ing kana. Aku ora nemu papan parkir supaya bisa njelajah wilayah kasebut. Apa ana wong sing ngerti luwih lengkap babagan situs iki?

  2. Teya ngandika:

    Aku banjur mrana, Feb 1, 2018. Aku mlaku menyang mburi pager (sing ora duwe "Tresspassing" tandha kabeh, lan weruh ing endi banyu bisa uga metu saka sangisore chainlink lan barbedwire, pager keamanan dhuwur, nanging ora ana banyu sing mili. waca govt sing ngontrol banyu kita kaya iki .. Ana tandha biru babagan sikil 100 menyang alas kanthi tabung, nanging ora ana banyu uga sing teka.

  3. Jenn Scribner ngandika:

    Wilayah iki diduweni dening kutha lan ora bisa diakses. Sampeyan wis rampung dipasang kanthi ora ana tandha-tandha sing nglanggar.

  4. Kelly ngandika:

    Ora katon manawa ana cara sing gampang ngubengi pager sing dhuwur saliyane mendaki; akeh "Ora Trespassing" tandha ing pager. Aku ora bakal keganggu ...

Ninggalake a Reply

+Ratings Spring
Ora Ana Rating Dikirim durung…
Tingkat Spring

Survei cepet babagan riko menyang musim semi iki. Mung kirim yen sampeyan wis ngunjungi kanthi fisik

+Asil Uji Air
Ora Ana Tes banyu sing dikirim
Kirim Tes banyu
Upload Upload Uji banyu PDF
Selehake PDF ing kene utawa klik kanggo ngunggah Pilih Gambar
Ukuran upload maksimal: 6.29MB
+ Galeri Foto pangguna
Ora foto sing dituduhake ...
Upload Foto Anyar

Upload Foto Anyar

Kirim gambar sampeyan duwe ing Spring iki kanggo dituduhake karo komunitas ..

Upload gambar
Selehake gambar ing kene utawa klik kanggo pilih Pilih Foto
Ukuran upload maksimal: 4.2MB

Pengin warta lan nganyari? Ketik e-mail kanggo nggabungake komunitas pendhudhuk banyu!

Ndaftar kanggo entuk kredit kanggo menehi sumbangan, sumber, rating, komentar, tes banyu, sapiturute, lan liya-liyane, kita ngembangake situs kanthi fitur-fitur anyar kanggo mbantu nggabungake komunitas global.

Pengin warta lan nganyari? Ketik e-mail kanggo nggabungake komunitas pendhudhuk banyu!

Ndaftar kanggo entuk kredit kanggo menehi sumbangan, sumber, rating, komentar, tes banyu, sapiturute, lan liya-liyane, kita ngembangake situs kanthi fitur-fitur anyar kanggo mbantu nggabungake komunitas global.