Sedam Springhouse, Cincinnati, Ohio 45238

×Details

Delhi Pike ing cedhak persimpangan karo Mayhew Avenue
Cincinnati, Ohio 45238
Entuk Arah →

Struktur wis nglindhungi bahan binasa lan mbanyoni tanduran lan
wong luwih saka rong abad. Bangunan bersejarah iki dikira
wis dibangun ing 1790s; nate diduweni Col. Cornelius Sedam
lan dibangun ing musim semi sing nyirami aliran banyu metu saka
lereng bukit.

+Gallery
+Info Kiriman Spring
+komentar
  1. Timmy Tzeiranakis ngandika:

    Musim spring iki ora apik. Nduwe tandha manawa sing cetha, ujar: "Aja ngindhari pariine iki". Aku nyoba wae, lan uga mendhung.

  2. Sharon ngandika:

    ujare wonge banyu ora aman diombe ning kene. aku ngubungi depres kesehatan hamilton county. takon.

  3. jake ngandika:

    Amarga apa sebabé musim semi iki dikunci sampeyan bisa ndeleng nanging ora bisa nutul apa wae saran sing bakal dielingi

  4. Vanessa ngandika:

    Apa ana sing njaluk banyu saka kene?

  5. star ngandika:

    Aku mung nimbali wong-wong mau, iku RIGHT mudhun dalan saka aku lan aku ora tau ngerti! Iki ana ing taman lan sayangé aku dikandhani yen taun kepungkur, amarga pembangunan ing wilayah kasebut, banyu musim semi lan sumber banyu "liyane" dadi campuran lan saiki wis kontaminasi lan ora ana sing diombe! Piye wae !!!

Ninggalake a Reply

+Ratings Spring
Ora Ana Rating Dikirim durung…
Tingkat Spring

Survei cepet babagan riko menyang musim semi iki. Mung kirim yen sampeyan wis ngunjungi kanthi fisik

+Asil Uji Air
Ora Ana Tes banyu sing dikirim
Kirim Tes banyu
Upload Upload Uji banyu PDF
Selehake PDF ing kene utawa klik kanggo ngunggah Pilih Gambar
Ukuran upload maksimal: 6.29MB
+ Galeri Foto pangguna
Ora foto sing dituduhake ...
Upload Foto Anyar

Upload Foto Anyar

Kirim gambar sampeyan duwe ing Spring iki kanggo dituduhake karo komunitas ..

Upload gambar
Selehake gambar ing kene utawa klik kanggo pilih Pilih Foto
Ukuran upload maksimal: 4.2MB

Pengin warta lan nganyari? Ketik e-mail kanggo nggabungake komunitas pendhudhuk banyu!

Ndaftar kanggo entuk kredit kanggo menehi sumbangan, sumber, rating, komentar, tes banyu, sapiturute, lan liya-liyane, kita ngembangake situs kanthi fitur-fitur anyar kanggo mbantu nggabungake komunitas global.

Pengin warta lan nganyari? Ketik e-mail kanggo nggabungake komunitas pendhudhuk banyu!

Ndaftar kanggo entuk kredit kanggo menehi sumbangan, sumber, rating, komentar, tes banyu, sapiturute, lan liya-liyane, kita ngembangake situs kanthi fitur-fitur anyar kanggo mbantu nggabungake komunitas global.