Sand Springs, Sand Springs, OK

×Details

651 E Charles Kaca Blvd
Sand Springs, OK 74063
Entuk Arah →

Description

Teken lan alur sekitar musim semi. Uga papan kanggo lungguh. Kondur langsung karo jalur mancal

Alamat paling cedhak

651 E Charles Page Blvd Sand Springs, OK 74063

Petunjuk saka alamat sing paling cedhak

Dumunung ing mburi Warehouse Gudang. Sampeyan duwe mobil ing kana lan ana jalur sepeda sing dipasangake kanthi mudhun menyang Tulsa lan mung cara cilik sing cilik lan ana jenis bosok lan ril ing babagan iki. Saiki aku wis nate ora ngerti babagan kualitas banyu. Warehouse Warehouse 651 E Charles Page Blvd Sand Springs, OK 74063 Tindakake 412 menyang Keystone. Sampun ing Adams Road ing Sand Springs. Aktifake kiwa lan lunga ing ndhuwur overpass. Warehouse Waras langsung ing sisih kiwa. Balik menyang parkir, parkir mobil lan tekan dalan bali menyang Tulsa (tekan Timur), ora bisa dadi blok mung tekan musim semi. Peasy Gampang. Sampeyan bisa uga hubungi dept banyu ing kutha kasebut lan deleng apa sing dicritakake babagan kualitas banyu. Bisa uga luwih murah tinimbang diuji yen wis entuk asil kasebut. Cukup ngira.

Informasi Vital

  • Bayaran: Ora
  • Akses: Umum
  • Alur: Ora dingerteni
  • TDS: N / A
  • Temp: N / A
  • pH: N / A

Jam Spring Dibukak:

24 / 7 / 365

GPS: N / A

Link Peta: Peta Sand Sand

Dikirim dening: Sassafras

+Info Kiriman Spring

dikirim: November 21, 2010

Kategori: Amerika Utara, Oklahoma, Amerika Serikat

+komentar
  1. jason ngandika:

    Aku kaget, isih ana banyu sing asat saka lemah ing wilayah kanthi trotoar ... bisa uga luwih apik tinimbang banyu rattap.

  2. Abigail Awen Rowan ngandika:

    Fung banyu dites positif kanggo klorin. Aku mung banyu tunyuk. Lan aku ora bakal menehi rekomendasi saka spring nyata. Fracking kanggo gas alam wis ngebaki Oklahoma karo bahan kimia sing ora becik.

    • David ngandika:

      Sands Springs ora ana cedhak karo pengeboran aktif utawa kegiatan fraktur hidraulik. Kanggo negesake yen banyu lemah kabeh negara 'diisi bahan kimia sing ora becik' ora tanggung jawab lan nuduhake ora nggatekake babagan perkara kasebut.

  3. Becky Doyle ngandika:

    Aku ngomong karo wong ing departemen banyu wand Springs lan dikandhani manawa dheweke ora mikir yen ngombe banyu musim semi iki bakal disaranake. Nanging ora ngerti tes anyar.

Ninggalake a Reply

+Ratings Spring
Ora Ana Rating Dikirim durung…
Tingkat Spring

Survei cepet babagan riko menyang musim semi iki. Mung kirim yen sampeyan wis ngunjungi kanthi fisik

+Asil Uji Air
Ora Ana Tes banyu sing dikirim
Kirim Tes banyu
Upload Upload Uji banyu PDF
Ukuran upload maksimal: 6.29MB
+ Galeri Foto pangguna
Ora foto sing dituduhake ...
Upload Foto Anyar

Upload Foto Anyar

Kirim gambar sampeyan duwe ing Spring iki kanggo dituduhake karo komunitas ..

Upload gambar
Ukuran upload maksimal: 4.2MB

Pengin warta lan nganyari? Ketik e-mail kanggo nggabungake komunitas pendhudhuk banyu!

Ndaftar kanggo entuk kredit kanggo menehi sumbangan, sumber, rating, komentar, tes banyu, sapiturute, lan liya-liyane, kita ngembangake situs kanthi fitur-fitur anyar kanggo mbantu nggabungake komunitas global.

Pengin warta lan nganyari? Ketik e-mail kanggo nggabungake komunitas pendhudhuk banyu!

Ndaftar kanggo entuk kredit kanggo menehi sumbangan, sumber, rating, komentar, tes banyu, sapiturute, lan liya-liyane, kita ngembangake situs kanthi fitur-fitur anyar kanggo mbantu nggabungake komunitas global.