Apik Banyu, Enumclaw, WA 98022

×Details

Hwy 410
Enumclaw, WA 98022
Entuk Arah →

Musim semi dalan ing Hwy 410 ing antarane Greenwater lan Enumclaw, kanthi rute menyang Crystal Mountain Ski Resort, Chinook Pass lan Mt. Taman Nasional Rainier.

Sadawane 34 milepost - yen nuju menyang Greenwater saka Enumclaw, ing sisih kiwa sampeyan langsung saka 34 mil.

+Gallery
+Info Kiriman Spring
+komentar
  1. Eileen Gale ngandika:

    Kepiye sampeyan ngerti babagan persis? Aku biyen seneng ing Buckley, lan uga urip ing Enumclaw, nanging durung nate krungu? Sampeyan bisa menehi katrangan sing luwih spesifik babagan sing arep dak lakoni? Matur suwun! Eileen Gale

  2. Sara ngandika:

    Tekan Enumclaw ing Hwy 410, menyang Greenwood / Chinook Pass. Pay manungsa waé kanggo mil miles. Sawetara miles sadurunge Greenwater, sampeyan bakal bisa ndeleng Mile Marker 34 ing sisih tengen sampeyan. Langsung liwat dalan gedhe saka MM 34 (dadi ing sisih kiwa sampeyan), sampeyan bakal weruh papan parkir kerikil cilik ing pundhak. Spring ana ing kana. Sampeyan bisa uga kudu ngliwati MM 34, giliran maneh supaya bali menyang Enumclaw lan parkir ing sisih spring ing hwy.

  3. Bill Otto ngandika:

    Ngunjungi musim semi ing dina iki (Apr 11, 2014) lan ngisi gandum galon 5. Bakal nyoba kualitas akhir minggu iki. Katon gedhe.

    Gampang ditemokake minangka arah kasebut - langsung ngliwati saka milepost 34 ing Hwy 410 terus menyang Greenwater.

  4. Harun ngandika:

    Elinga manawa deskripsi teks musim semi iki akurat - langsung ana ing HWY 410 saka mil marker 34. Nanging, lokasi sing ditampilake ing peta salah - nuduhake posisi sawetara miles nyedhaki Greenwater lan ing dalan sing salah. Cukup kanggo Mile Marker 34. Ana papan kanggo narik dalan langsung ing musim semi, kanthi ruangan sawetara mobil. Banyu mesthi Apik!

  5. Kierstyn ngandika:

    Halo kabeh! Akhir minggu iki bakal dadi pertama kanggo njupuk banyu musim semi, aku ngerti cara sing luwih apik kanggo aku lan kulawarga. Aku mung pengin nggawe manawa aku menyang musim semi sing apik lan bakal seneng masukan sapa wae

  6. Michael ngandika:

    Aku njupuk banyu saka musim semi iki, ngisi konten galon 5, lan ngombe tanpa proses pemurnian liyane. Rasa banget lan ora ana efek gerah. Apa aku arep menyang kene kanggo njaluk luwih akeh. Kaya sing dikandhakake, ing milepost 34, ing sisih tengen yen tumuju Enumclaw / Puyallup / Tacoma. Ora gampang katon utawa ditandhani, aku sepisanan sepisanan, bisa mudhun ing ngisor dalan. Titik cilik kanggo ditarik ing sisih semi Hwy 410.

  7. Shirley Moore ngandika:

    Wah! Boten dekat Spokane WA! Apa cara tuku ing kontaner ora beracun?

  8. Jon Leale ngandika:

    Mung tekan musim semi iki ... Apa ana sing ngerti manawa sejatine musim semi lan dudu lepen? Uga, ana sing njupuk banyu lan nyoba kanggo mandhiri? Bill Otto sampeyan nuli nyoba nguji banyu? Matur suwun!

  9. […] Tip lokal: Greenwater lokal Stacie Steele ujar kanggo mungkasi lan isi botol banyu sampeyan ing Good Water Spring ing MP 34 ing Highway 410. "Longtime Greenwater penduduk Al Parker mbangun platform lan sawetara [...]

    • Tru ngandika:

      Ana kebakaran liar sing cedhak karo Crystal Mountain nalika musim gugur ing 2017. Anggota petugas pemadam kebakaran nggunakake akeh geni retardant - disemprotake saka udhara. Kualitas banyu lemah kena pengaruh lan kemungkinan musim semi iki wis kena pengaruh karo bahan kimia amarga permukaan lebur dadi banyu ing lemah. Sampeyan kudu diuji lan diwenehi "kabeh cetha" minangka langkah pencegahan.

  10. RJ ngandika:

    Aku wis tes rampung ing Good Spring.
    Tanggal: 07 / 06 / 2017.
    Asil kanggo: Analisis Bakteriologi banyu, metode sing digunakake: QT.
    3 total coli formulir saben 100 mls.
    Asil kanggo: Laporan kimia ora organik (IOCS),
    Arsenic, 0.001 mg / L 0.01,
    Nitrate-N 1-2 mg / L.

Ninggalake a Reply

+Ratings Spring

Apa sing dikira wong liya babagan musim semi iki:
Flow: 3 / 5
Aksesibilitas: 5 / 5
Quality: 5 / 5
Kebersihan: 5 / 5
Rasa seneng: 5 / 5
komentar: / miwiti njupuk banyu kanggo kemah ing pertengahan 1940


Tingkat Spring

Survei cepet babagan riko menyang musim semi iki. Mung kirim yen sampeyan wis ngunjungi kanthi fisik

+Asil Uji Air
Ora Ana Tes banyu sing dikirim
Kirim Tes banyu
Upload Upload Uji banyu PDF
Selehake PDF ing kene utawa klik kanggo ngunggah Pilih Gambar
Ukuran upload maksimal: 6.29MB
+ Galeri Foto pangguna
Ora foto sing dituduhake ...
Upload Foto Anyar

Upload Foto Anyar

Kirim gambar sampeyan duwe ing Spring iki kanggo dituduhake karo komunitas ..

Upload gambar
Selehake gambar ing kene utawa klik kanggo pilih Pilih Foto
Ukuran upload maksimal: 4.2MB

Pengin warta lan nganyari? Ketik e-mail kanggo nggabungake komunitas pendhudhuk banyu!

Ndaftar kanggo entuk kredit kanggo menehi sumbangan, sumber, rating, komentar, tes banyu, sapiturute, lan liya-liyane, kita ngembangake situs kanthi fitur-fitur anyar kanggo mbantu nggabungake komunitas global.

Pengin warta lan nganyari? Ketik e-mail kanggo nggabungake komunitas pendhudhuk banyu!

Ndaftar kanggo entuk kredit kanggo menehi sumbangan, sumber, rating, komentar, tes banyu, sapiturute, lan liya-liyane, kita ngembangake situs kanthi fitur-fitur anyar kanggo mbantu nggabungake komunitas global.