Curtis Creek Spring, Old Fort, NC

×Details

State Road 1722 sing dadi Jalan Layanan Kehutanan 482 nalika mlebu ing Taman Nasional Pisgah
Benteng Lawas, NC 28762
Entuk Arah →

Description

Ana pasuryan rock sing amba babagan 4-5 miles saka endi dalan kasebut dadi kerikil. Ana sisih njaba ing sisih njaba lan piping spring ing sisih tengen. Luwih populer karo warga lokal sing uga bakal nemokake prelu uga ngisi jugs uga.

Penting! Yen sampeyan ngowahi menyang Lor menyang FR 482, sampeyan bakal ana ing banyu Diraja Kidul lan golek dalan ora bisa lolos amarga ana longsor. Mbalikke lan terus Kidul saka Blue Ridge Parkway mudhun FR 482.

Alamat paling cedhak

State Road 1722 sing dadi Jalan Layanan Kehutanan 482 nalika mlebu ing Taman Nasional Pisgah

Petunjuk saka alamat sing paling cedhak

Saka Wétan ing 1-40 njupuk dalan Old Old lan munggah ing Curtis Creek Road. Saka West njupuk Bleu Ridge Parkway menyang FR 482 South

Informasi Vital

  • Bayaran: Gratis. Land Service Park
  • Akses: Umum
  • Aliran: Terus
  • TDS: N / A
  • Temp: N / A
  • pH: N / A

Jam Spring Dibukak:

24 / 7 / 365

GPS: N / A

Link Map: Peta Curtis Creek Spring

Dikirim dening: Alika

+Springs Berkait
+Info Kiriman Spring
+komentar
  1. Hoitusmaximus ngandika:

    Saka dalan gedhe 70, 5.4 mil. Ing miles 2.7 miles minangka dalan kerikil. Banyune katon lan olih.

  2. Dianne ngandika:

    Hei..Kita nyoba nemokake iki sawetara minggu kepungkur lan bingung. Apa sampeyan mbukak 70 terus ing Old Fort menyang / menyang Marion? Hubby mikir yen kita kudu ngiwa (teka saka asheville) ngetutake pratandha Hutan Nasional Pisgah (menyang andey's geyser).

  3. Collin ngandika:

    Oke supaya aku mung bali saka kono lan nemokake kanthi ora kepenak! Saka Asheville, sampeyan bisa njupuk parkir Pegunungan biru Lor nganti tekan Hutan Nasional Pisgah. Saka ing kono 428 South ora ditandhani nganti sampeyan lagi ana. Yen sampeyan nemokake sampeyan mbuwang mudhun dalan reged angin sing adoh banget sawetara papan kemah lan jaga-jaga ing sisih kiwa kanggo pvc pipa nempel metu saka alas ... Utawa sampeyan bisa njupuk 70 Lor liwat Old Fort lan giliran kiwa menyang Campurt Curtis Creek. Pandu babagan 7 utawa 8 miles ing dalan lan spring ing sisih tengen ... Banyu katon lan kepenak kaya mr. maximus ujar lan area kasebut ayu!

  4. AB ngandika:

    Aku wis kemah cedhak lan wis nggolek sawetara iki nalika nyopir. Dina iki pungkasane aku nemokake, nanging ora fungsi maneh. Katon kaya wit ambruk lan nyuwil pipa, banjur ana bathi

  5. AB ngandika:

    Aku wis kemah cedhak lan wis nggolek sawetara iki nalika nyopir. Dina iki pungkasane aku nemokake, nanging ora fungsi maneh. Katon kaya wit tiba ing pipa, banjur ana uga batu gedhe, lan ana uga Ana sapotong pipa sing dipasang ing sisih sing mlebu ing tembok rock, lan bagean kasebut ora duwe spigot, mung mburi mbukak sing duwe akses pamblokiran watu ing pungkasane, nanging sanajan bisa diakses, ora ana sing teka metu.

  6. Ryan ngandika:

    Minangka 3 / 2 / 18 musim semi iki isih ora ngasilake

  7. Stinger ngandika:

    Apa ana sing ngerti yen iki nduwe fungsi maneh.

Ninggalake a Reply

+Ratings Spring
Ora Ana Rating Dikirim durung…
Tingkat Spring

Survei cepet babagan riko menyang musim semi iki. Mung kirim yen sampeyan wis ngunjungi kanthi fisik

+Asil Uji Air
Ora Ana Tes banyu sing dikirim
Kirim Tes banyu
Upload Upload Uji banyu PDF
Selehake PDF ing kene utawa klik kanggo ngunggah Pilih Gambar
Ukuran upload maksimal: 6.29MB
+ Galeri Foto pangguna
Ora foto sing dituduhake ...
Upload Foto Anyar

Upload Foto Anyar

Kirim gambar sampeyan duwe ing Spring iki kanggo dituduhake karo komunitas ..

Upload gambar
Selehake gambar ing kene utawa klik kanggo pilih Pilih Foto
Ukuran upload maksimal: 4.2MB

Pengin warta lan nganyari? Ketik e-mail kanggo nggabungake komunitas pendhudhuk banyu!

Ndaftar kanggo entuk kredit kanggo menehi sumbangan, sumber, rating, komentar, tes banyu, sapiturute, lan liya-liyane, kita ngembangake situs kanthi fitur-fitur anyar kanggo mbantu nggabungake komunitas global.

Pengin warta lan nganyari? Ketik e-mail kanggo nggabungake komunitas pendhudhuk banyu!

Ndaftar kanggo entuk kredit kanggo menehi sumbangan, sumber, rating, komentar, tes banyu, sapiturute, lan liya-liyane, kita ngembangake situs kanthi fitur-fitur anyar kanggo mbantu nggabungake komunitas global.