Spring Cricket Hill, Black Mountain, NC

×Details

21 Lakey Gap Heights
Gunung Ireng, NC 28711
Entuk Arah →

Description

Cukup ing njaba Black Mountain, munggah Hwy #9 ing dalan menyang Lake Lure.

Alamat paling cedhak

21 Lakey Gap Heights

Petunjuk saka alamat sing paling cedhak

Musim spring iku 2.5 miles munggah gunung saka ngendi Hwy #9 nyimpang Blue Ridge Road. tengen njaba Gunung Black. Tindakake Hwy #9 nganti sampeyan ndeleng sawetara kothak layang kanthi jeneng Cricket Hill ing sangisore lan tandha jalan kanggo Lakey Gap Heights. Musim spring mung konco kothak layang ing sisih tengen munggah gunung. Ana kamar sing arep ditarik lan parkir.

Informasi Vital

  • Bayaran: Ora Ragad
  • Akses: Umum
  • Aliran: Terus
  • TDS: 6-13
  • Temp: N / A
  • pH: N / A

Jam Spring Dibukak:

24 / 7 / 365

GPS: N / A

Link Peta: Peta Spring Cricket Hill

Dikirim dening: Shawn

+Gallery
+Springs Berkait
+Info Kiriman Spring
+komentar
  1. Stellaria ngandika:

    Aku ngunjungi musim semi iki lan apik. TDS pancen sithik, ing antarane 12-13, lan banyu bisa uga apik.

  2. Joe ngandika:

    Apa tandha peringatan babagan?

  3. Barb ngandika:

    Mandheg ing kene Juni 21, 2010, amarga kita ngunjungi kulawarga ing Swannanoa. Ngicipi banyu sing nggumunke; digunakake meter TDS lan TDS sing diukur 6.0 ... wow! Muga-muga sampeyan bisa nemokake musim semi ing TX sing cedhak omah.

  4. Ryan ngandika:

    wis angel nemokake, ora weruh tandha utawa spring ing mburi kothak layang - papan sing mbebayani kanggo nyumerepi ing ndhuwur bukit amarga lalu lintas supaya aku nilar.

  5. Shanika Gunasekera ngandika:

    Halo! saiki wis ana, lan banyune sedap banget - adhem banget. Aku ora duwe meter TDS, nanging katon kaya musim semi. Yen aku rencana nggunakake musim semi iki luwih akeh, aku bakal bisa dites banyu.

  6. Olivia ngandika:

    banyu iki kadhemen lan duwe aliran sing kuat nanging ora seneng karo rasa yen dibandhing karo sumber-sumber liyane sing wis tak kunjungi. iku wis luwih angel, ironi (dakkira ana) rasa lan aku luwih seneng banyu sing luwih manis.

  7. Jeremy M ngandika:

    Ana sing luwih spesifik ... musim semi sekitar 15-20 yard munggah ing kothak layang, ing dalan. Ana sing narik dalan liwat kothak layang kanthi ruangan parkir ... saka ing kana, tututi kuping, swarane banter!
    Aliran metu kadhemen lan kuwat. Rasa apik! TDS dina iki uga ana nomer 11. =)

  8. Lauren Amerson ngandika:

    Aku mung ngunjungi musim semi iki! Lemu. TDS ana 8 lan apik lan kadhemen. Iki teka cepet saka pipa lan gampang ditemokake.
    Arah asli ujar yen pancen pas kothak. Musim semi iku sejatine babagan 100 ft ngliwati kothak layang yen sampeyan bakal mangetan. Ora ana tandha uga Cricket Hill ing kothak layang sing kasebut ing arah asli.
    Aku menehi saran banyu sedhih iki.

  9. Lise ngandika:

    Yen sampeyan ora nemokake ing kawitan, bukak U-siji lan tandhingake alamat sing paling cedhak. Iki sawetara banyu apik!

  10. Brandon ngandika:

    mung nyoba banyu iki lan entuk maca TDS 10! iki banyu legit!

  11. Parker ngandika:

    Aku pengin nuduhake sawetara spesifikasi liyane amarga aku angel golek papan iki. Alesan kasebut amarga munggah ing gunung ing dalan gedhe 9, ana macem-macem dalan Lakey Gap sing beda, lan sampeyan kudu ngliwati kabeh 3, nomer loro lan nomer loro, ing sisih tengen. Sampeyan bakal munggah liwat sawetara switchback lan musim semi langsung ing sisih pinggir dalan ing sisih tengen. Pipa kasebut njupuk banyu sing apik lan enak, sampeyan ora bakal kejawab kasebut. Sampeyan bisa parkir langsung ing musim semi, ing sisih dalan kasebut. Ana parkir tambahan luwih ing dalan ing sisih kiwa sisih kiwa, ana liyane sing ngempet banyu. Apik banget kanggo ngurbanake gunung banjur nampa banyu energi dhuwur iki! Monggo ngurmati ruangan 😀

  12. Nick ngandika:

    Ana gapura nyegah supaya ora tekan musim semi. Lan hard kanggo muter. Aku ora mikir manawa diakses dening publik maneh.

  13. Dianne ngandika:

    Apa ana wiwitan minggu. Kita ora mung ana ing kana. Banyu luar biasa !! Gampang ditemokake, gampang diakses. Ora ana gapura ... panginten Nick menyang adoh utawa ora kena ing papan sing bener.
    Ngormati wilayah kasebut ... iki hadiah sing bener kanggo kita akses. 🙂

  14. Vanessa ngandika:

    Aku rumangsa yen ana sing bisa njlentrehake apa wae kanggo aku. Aku ndorong rt 9 kaping pindho lan ora bisa nemokake Springs. Aku kenek gapura uga nalika ngetutake ing endi aku mikir minangka Spring. Aku nemokake tabung putih dawa sing ana ing cedhak dalan nanging ana kesan yen aku bakal ngempalaken saka musim semi dhewe. Sembarang pitulung bakal ngormati !! =) Thanks!

  15. GP ngandika:

    Musim semi sing apik, favoritku nganti saiki akeh sing nyoba. Kadhemen, cepet, lan akeh rasa.

  16. Tanya ngandika:

    Apa ana sing nyoba banyu iki kanggo apa-apa kajaba TDS? Contone, E. coli?
    Aku wis ngombe banyu iki sajrone taun 10 saiki lan nate ngucapke matur nuwun banget. Aku seneng rasa lan kesegaran. Nanging, sawise udan gedhe banget ing wulan Juli kepungkur, aku wis kuwatir. Aku ngalami cramping usus sawise ngombe (wong liya uga duwe), sing nggawe aku kaget babagan kontaminasi mikroba. Aku mandheg ngombe nganti pirang-pirang wulan suwene alasan iki. Aku ngerti ana papan ing AVL kanggo nyoba (ETS), nanging aku durung duwe tambahan dhuwit kanggo nindakake? Aku kepengin weruh yen ana wong liya utawa bisa uga.

  17. Tanya ngandika:

    Sing luwih spesifik, apa ana sing nyoba kanggo bakteri, nitrat, utawa sulfat?

  18. Laura ngandika:

    Aku kumpul banyu ing kana wiwit musim panas pungkasan. Tansah sampurna. Wingi wingi, ngenalake kanca ing musim semi. Gampang kanggo nemokake yen sampeyan langsung lunga saka hwy 40, ing sisih wétan ing 9 babagan mil 3, goleki tabung putih ing sisih tengen sampeyan. Aja mateni hwy 9, aja lali pratandha babagan Lakey Gap, ora ana tandha ing kothak surat.
    Aku pengin ngerti tingkat pH amarga penting kanggo kesehatan sing apik. Punapa mawon pH, iku resik, banyu enak!
    Matur nuwun!

  19. Pete ngandika:

    Nganggo tester pH Hanna pH anyar, aku sijine pH ing 5.3.

  20. Pete ngandika:

    1 / 2 baking tspn baking soda diangkat dadi 7.2

  21. Anna ngandika:

    Banyu iki epik! kita ngombe meh istimewa kanggo 6mo saiki. Asring kita mbukak pemasar banyu liar liyane sing rieshi panen seger dll.

  22. Dane H ngandika:

    Ngucapke matur nuwun kanggo nemokake musim semi iki, nanging aku yakin mbebayani kanthi terus nggunakake banyu iki tanpa ngombe isi banyu kanthi lengkap. TDS ora cukup. Wis ana wong sing wis nyoba. Kita kudu nindakake iki lan ngirim asil!

    • Marie O ngandika:

      Kita uga ngerti musim semi iki sajrone wulan kepungkur, adhem nalika wiwitan amarga aku ora yakin rereged. Nuku kit banyu banyu ing Amazon… pH yaiku 7.5 gratis tes kayu sing gedhe kanggo tes planggaran kanggo timbal salah. Tes sing paling ora disangka ... bakteri bakteri Wirang jam 48…. dadi negatif kudu wungu .... siji iki TIDAK kain wungu ... kit ngandika yen banyu kuning, ana kemungkinan dhuwur saya kontaminasi karo bakteri .... kita minangka beige mendhung sing alus. Nduwe tes REAL tes kasebut…. biaya yaiku $ 180. Dadi amarga asil tesku nuduhake…. iku dudu ungu, aku tetep ora eling. Kaya sing dikandhakake…. ketik resiko dhewe.

  23. Alicia ngandika:

    Hai Marie O-

    Yen sampeyan nggodhok ora bakal ngurus bakteri? Apa ana wong liya sing nyoba iku? penasaran yen banyu apik ???

  24. Vanessa ngandika:

    Hallo sederek,
    Aku mikir babagan nyetel kaca "dana kula" kanggo musim semi iki diuji ing laboratorium kimia lan bakteri liyane sing ora dikepengini. Apa ana sing kepincut?

    • Brynda Bechtold ngandika:

      Aku krungu wong ngomong yen dheweke wis nguji banyu 3 taun kepungkur lan paling dhuwur ing glyphosate..Roundup! Nggunakake eksklusif kanggo pirang-pirang taun..seksinan zink uji sithik sanajan aku mangan akeh wiji / kacang, nanging mineral mineral bunder. Dokter setuju, nanging ora nguji kanggo mbulat. Coba nyoba uji terjangkau kanggo glikosat getih lan banyu iki. Aku terus ngombe! kayane aku cenderung percaya yen ana sebab-sebab aneh. Nyoba golek info liyane saka wong kasebut uga.

  25. Herb ngandika:

    We pindhah menyang Black Mountain ing wulan Juli lan pass spring iki kanthi rutin nalika nyopir menyang lan saka omah kita. Kita mutusake kanggo nyoba banyu sawise ndeleng akeh wong sing ngombe kasebut. Rasa kasebut luwih unggul tinimbang banyu sumur kita. Kita wis takon babagan lan ora ana sing ngerti sapa wae sing nandhang lara ing banyu musim semi.

    • Dianne ngandika:

      Kita tau ngombe banyu iki meh setaun. Ora tau nate nemoni efek gerah. Nyatane, nalika pindhah menyang restoran lan ngombe banyu, mula kita bakal bisa ngerti prabédan lan manawa aku lara.
      Wis ndorong pacelathon sing lagi nate lunga ing gunung. Setuju yen banyu iku apik tenan lan wis diuji bubar lan ditemokake resik.

  26. Autumn ngandika:

    Wis tekan dina iki. Dumunung udakara rongpuluh kaki ing sisih tengen yen sampeyan ngliwati Lakey Gap Heights Street. Musim spring mlaku cepet banget lan kadhemen !! Ketemu karo wong sing wis pirang-pirang taun kepungkur lan dheweke ujar yen dheweke ora tau duwe masalah ngombe. Ana pipa ing pipa lan aku ngresiki nganggo andhuk kertas sadurunge botol botol coke rong liter 4. Aku arep ndeleng carane ngrasa ngombe banyu iki sadurunge tuku mesin dispenser banyu. Banyu musim semi cetha banget lan rasakake luwih apik tinimbang banyu sing ana ing banyu kasebut.

  27. Jack ngandika:

    Banyu pancen enak, tapi iseh aman ngombe ??? Mangga ana wong sing dakkandhani

  28. Daniel ngandika:

    Gampang ditemokake kanthi narik kanthi apik ing dalan. Tansah sibuk.

  29. Anthony ngandika:

    Aku ngomong karo sing duwe omah sing kagungan musim semi. Dheweke nyaranake supaya dites banyu. Banyu sing mili metu saka pipa asale saka telung tangki sing pungkasan. Dadi banyu iki ora langsung saka sumber. Dheweke ngelingake yen dheweke wis narik kewan sing wis mati saka tangki kasebut sadurunge. Banyune rasane enak. Nanging, kaya biasane, ngombe kanthi resiko dhewe

  30. Carolyn ngandika:

    Ing Mei 2016, aku nguji banyu iki kanggo ing ngisor iki: Bakteri, Mimpin, pestisida, Nitrate, Nitrite, pH, Hardness, lan Chlorine.

    Iki asil:
    Bakteri: negatif
    Lead: negatif
    Pestisida: negatif
    Nitrit / Nitrite: 0
    pH: 6.5
    Atine: 0
    Kolinine: 0

    Aku nggunakake Kit Tèks Banyu Ngombe Pisanan lan nuruti arah sing tepat. Temenan owah-owahan, saéngga uji coba ing wicaksana, nanging asil tes iki nate dakpikir. Mugi iku mbantu y'all!

    • Lisa ngandika:

      Hai Caolyn,
      Aku mung weruh kiriman sampeyan lan kepingin weruh yen sampeyan isih ngombe banyu iki utawa wis nyoba maneh.
      Thanks kanggo postingan.
      Lisa

  31. DKline ngandika:

    A matur nuwun gedhe kanggo Carolyn kanggo asil Tes!

  32. Scott ngandika:

    Aku ngisi gelen 10 lan saiki nuju ing #6 galon tanpa masalah. Terus iman…

  33. Lindsay Filipe ngandika:

    hey komunitas, aku dadi mahasiswa lokal ing kuliah warren wilson, saka swannanoa. Minangka siswa ilmiah, kita kudu nindakake karya riset sing jero. Kanggo riset, aku bakal nguji kualitas banyu ing musim semi iki ing musim basah lan garing 2017 ndeleng logam, bakteri, pestisida, pH, lan liya-liyane (durung mutusake). Penelitian aku bakal dikirim ing kene yen wis lengkap, tetep dirungokake, lan ing papan liya kanggo kabeh sing kasengsem. Yen sampeyan duwe pitakon utawa uneg-uneg sing dikarepake ing riset kasebut, kirim pesen menyang lfilipe.s16@warren-wilson.edu
    tentrem dadi ~

  34. Beatrix ngandika:

    Banyu sing diklumpukake wingi, wis enak banget!
    A bear bear lan loro cubes nyabrang ing ngarep kita ing dalan sing cedhak banget ing musim semi, banjur tampil kanthi apik. Lan muga-muga sampeyan bisa ngarep-arep bisa ndeleng bruwang.
    Ana wong sing nglumpukake uga ujar yen dheweke wis ngombe banyu lan dheweke rumangsa resik banget lan enak.

    • Adalene ngandika:

      Aku mung nyoba ing banyu spring sing metu saka sumur. Kekerasan 0, Chlorine 0.3, Alkalinity 40, Nitrate 0, Nitrite 0, Tembaga 0.6, Iron 0.1. Negatif ing timbal, Negatif babagan pestisida, nanging positif ing bakteria warna.

  35. NJ ngandika:

    Apa ana sing nyoba uji coba banyu spring bukit jangkrik? Apa ana wong sing nganggep kontanen sing wis metu saka pipo PVC dhewe? Ana wong ngerti suwene pipa sing ana ing kono amarga wis ana wit ing kana. Matur nuwun kanggo ngirim informasi apa wae sadurunge masyarakat nggunakake banyu asri, adhem iki saben dina! Iku nemokake sing luar biasa! Nanging sing paling apik supaya aman!

  36. Mark ngandika:

    Aku wiwit ngempalaken lan ngombe banyu wiwit musim semi iki ing 2018 Oktober. Sawetara atus galon mengko nggawe lara lara disentri ing wulan Februari 2019. Dadi, mung kepala mburi. Aku ngombe pirang-pirang perkara kasebut tanpa ana efek negatif nanging nalika nyebabake aku lara mesthi ala banget lan ora ana risiko maneh. Nggoleki opsi kanggo nyaring banyu bakteri amarga aku sengit babagan ngonsumsi fluorida ing banyu tunyuk.

Ninggalake a Reply

+Ratings Spring
Ora Ana Rating Dikirim durung…
Tingkat Spring

Survei cepet babagan riko menyang musim semi iki. Mung kirim yen sampeyan wis ngunjungi kanthi fisik

+Asil Uji Air
Ora Ana Tes banyu sing dikirim
Kirim Tes banyu
Upload Upload Uji banyu PDF
Selehake PDF ing kene utawa klik kanggo ngunggah Pilih Gambar
Ukuran upload maksimal: 6.29MB
+ Galeri Foto pangguna
Ora foto sing dituduhake ...
Upload Foto Anyar

Upload Foto Anyar

Kirim gambar sampeyan duwe ing Spring iki kanggo dituduhake karo komunitas ..

Upload gambar
Selehake gambar ing kene utawa klik kanggo pilih Pilih Foto
Ukuran upload maksimal: 4.2MB

Pengin warta lan nganyari? Ketik e-mail kanggo nggabungake komunitas pendhudhuk banyu!

Ndaftar kanggo entuk kredit kanggo menehi sumbangan, sumber, rating, komentar, tes banyu, sapiturute, lan liya-liyane, kita ngembangake situs kanthi fitur-fitur anyar kanggo mbantu nggabungake komunitas global.

Pengin warta lan nganyari? Ketik e-mail kanggo nggabungake komunitas pendhudhuk banyu!

Ndaftar kanggo entuk kredit kanggo menehi sumbangan, sumber, rating, komentar, tes banyu, sapiturute, lan liya-liyane, kita ngembangake situs kanthi fitur-fitur anyar kanggo mbantu nggabungake komunitas global.