Sumur Caesar ing Wimboldon Umum

×Details

Sunway Rd. (near Springwell Cottage)
Wimbledon, London SW19 4UR
Entuk Arah →

TRANSPORT: Sing paling cedhak yaiku tabung Wimbledon (mburi Kabupaten utawa
Garis ijo), utawa Link Stop Wimbledon Tram. Banjur mlaku (30m.) Kanggo musim semi, utawa njupuk
taksi (7 m.), utawa BUS- mlaku menyang Wimbledon Hill Road (Stop R), bis 93 menyang Putney kanggo
5 m. utawa 3 mandheg. Ayo Wimbledon Peringatan Perang Umum (Stop R). Sampeyan bakal
ing pinggir taman ijo. Banjur mlaku 15 min kanggo musim semi- Entuk
mati bis, mlaku maneh menyang arah sing sampeyan teka, nanging ing sisih Taman Park, nganti
sampeyan mencet Causeway rd. njupuk HAK. Sadurunge Wimbledon Umum Golf
Kursus njupuk RIGHT munggah Sunset Rd. sing bakal mati pungkasan ing parkir ing
ngajeng "Springwell" Pondok. Menyang sudhut parkir lan
metokake LEFT ing garpu sabanjure. (Aku suggest takon sawetara walker asu lokal ing
parkir kanggo arah menyang spring utawa "sumur") Terus nganti sampeyan
tekan wit ing Douglas sing dhuwur?
wit pinus. Ana sing lawas wis garing, banjur uga sumur anyar
20 yard mudhun.

Nulis ing ngisor iki kalebu sawetara informasi sing menarik sing dakkirim saka tautan iki: http://people.bath.ac.uk/liskmj/living-spring/sourcearchive/fs9/fs9jlh1.htm

Caesar
Inggih, Wimbledon Umum

dening John L.
Hughes

Wimbledon Umum yaiku
plato eksternal saka kerikil banjir sing nduwurake amben ing London Clay. Iki strata
nambah sawetara sumber, sing paling misuwur yaiku 'sumur Wells', mula diarani
ana sawetara yard 400 amarga ing sisih lor bukit Iron Age, tanggal circa 250 SM, lan
kanthi jumlahe jenenge 'Camp Caesar'. Sing terakhir saiki dadi bagian saka Royal Wimbledon Golf
Kursus.

Kanggo nggoleki sumur kasebut, lelungan bebarengan
Camp Road, Wimbledon Village, njupuk sisih tengen liwat gapura sing putih. Tindakake
dalan iki ngliwati golf sing ana sawetara lapangan 300, nganti tekan mobil cilik
taman. Entuk ing tengah salah sawijining telung dalan liwat semak, mlaku kanthi jarak 200,
nalika Telaga Caesar bakal katon mudhun ing lereng lembut ing sisih kiwa, ing plato cilik
pines dhuwur.

Sumurhe uga dhuwur
saka 198 kaki OD, lan dawane udakara limang kaki. Iki dikepung dening sekitar bata
ing 1829, iki diganti ing 1872 kanthi struktur saiki sing dumadi saka rolas
papak watu gedhe sing katon saka lambe sumur. Dheweke ditulis 'HW PEEK MP
1872 ', lan dadi peringatan kanggo Anggota lokal sing saiki dadi peran penting ing
nglindhungi Umum.

Susah, Sumur Caesar saiki
kapenuhan sludge ireng nglukis ing jero sikil. Iki amarga musim semi
ngisor ujug-ujug garing ing 1911 amarga ora ana sebab. Sing mboseni digawe sawetara sikil mudhun
bukit, lan banyu nutug ing ambane wolulas kaki. Sing ana sandhangan kaca sing dipasang
dipasang, lan banyu, yen dianggep duwe obat-obatan, masalah musikal saka
iki, mili menyang telaga granit sing gedhe banjur liwat bolongan got mudhun batang wit
nggulung, mlayu mudhun kanggo mlebu ing Beverley Brook, sing pungkasane mlebu ing
Thames.

Musim spring wis ora wiwit
gagal. Sajrone musim panas sing luar biasa ing 1976, umpamane, terus terus -
saliyane ing tingkat suda - nalika tlatah ing saubengé parah lan dirusak
kebakaran kayu.

Kathah bukti lokal
ditemokake kanggo nuduhake yen wilayah kasebut digunakake dening Neolitikum Man (circa 3000 menyang 1000 SM) sing
cukup ngombe (lan mungkin nyembah) ing situs kuna iki. Aku nilar sak jalur
kain putih ing sumur, lan nglakoni, aku rumangsa banget lan entheng
saka riwayat manungsa sing umure sawetara limang ewu taun.

Seneng! Ngombe! Elinga nggawa sawetara kendi 5 L ing bungkus bali kanggo nggawa omah ing omah sampeyan, supaya bisa nuduhake banyu ilahi iki lan nyebar tembung babagan pentinge sumber sumber banyu lan kesehatan.

+Springs Berkait
+Info Kiriman Spring

dikirim: September 9, 2019

Kategori: Inggris

tags: , ,

+komentar

Ninggalake a Reply

+Ratings Spring
Ora Ana Rating Dikirim durung…
Tingkat Spring

Survei cepet babagan riko menyang musim semi iki. Mung kirim yen sampeyan wis ngunjungi kanthi fisik

+Asil Uji Air
Ora Ana Tes banyu sing dikirim
Kirim Tes banyu
Upload Upload Uji banyu PDF
Selehake PDF ing kene utawa klik kanggo ngunggah Pilih Gambar
Ukuran upload maksimal: 6.29MB
+ Galeri Foto pangguna
Ora foto sing dituduhake ...
Upload Foto Anyar

Upload Foto Anyar

Kirim gambar sampeyan duwe ing Spring iki kanggo dituduhake karo komunitas ..

Upload gambar
Selehake gambar ing kene utawa klik kanggo pilih Pilih Foto
Ukuran upload maksimal: 4.2MB

Pengin warta lan nganyari? Ketik e-mail kanggo nggabungake komunitas pendhudhuk banyu!

Ndaftar kanggo entuk kredit kanggo menehi sumbangan, sumber, rating, komentar, tes banyu, sapiturute, lan liya-liyane, kita ngembangake situs kanthi fitur-fitur anyar kanggo mbantu nggabungake komunitas global.

Pengin warta lan nganyari? Ketik e-mail kanggo nggabungake komunitas pendhudhuk banyu!

Ndaftar kanggo entuk kredit kanggo menehi sumbangan, sumber, rating, komentar, tes banyu, sapiturute, lan liya-liyane, kita ngembangake situs kanthi fitur-fitur anyar kanggo mbantu nggabungake komunitas global.